Γύρος Χίου 2016

27-3-2016: Η όμορφη Χίος θα διοργανώσει αγώνες με την επωνυμία “Γύρος Χίου 2016”

Share

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Αγώνες σε δημόσιο δρόμο διοργανώνουν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου, ο Δήμος Χίου (Ν.Π.Δ.Δ ) και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με την συνεργασία και υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ με την επωνυμά «ο γύρος της πόλης της Χίου 2016» ο οποίος θα διεξαχθεί στις 27 Μαρτίου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών –τριών εκτός Χίου σύμφωνα των με το συνημμένο έντυπο θα πρέπει να σταλούν στην ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ( Τel.- fax: 22710 20588 και e-mail.: [email protected] ) το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016.

Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Τα σωματεία της Χίου, θα πρέπει να στείλουν συγκεντρωτική κατάσταση για όλους τους αθλητές –τριες που θα αγωνιστούν, μέχρι την Τρίτη 22/03/2016.

Λεπτομέρειες για τις δηλώσεις συμμετοχής, την κάλυψη εξόδων, ηλικιακές κατηγορίες και αποστάσεις μπορείτε να δείτε στην παρακάτω προκήρυξη.

Διαδρομή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Vrachati Run 2022
Αγώνες στο Βραχάτι
1ος Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου Βέροιας
Με τη συμμετοχή 133 αθλητών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου ο πρώτος αγώνας mountain running της χρονιάς στο Ξηρολίβαδο Βέροιας ενώ το χιόνι που υπήρχε σε πολλές περιοχές του Βερμίου έδινε ιδιαίτερη αίσθηση και μοναδικότητα. Νικητές ο Βασίλης Πουλιόπουλος και η Βίκη Καρπούζα. Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα.
Το δρομικό κίνημα και στην Κεφαλονιά!
Ένας νέος σύλλογος δρομέων γεννήθηκε αυτή τη φορά στα Επτάνησα. Ο λόγος για το νεοσύστατο Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς που επιδιώκει να συσπειρώσει τους ασκούμενους και τους δρομείς του πανέμορφου νησιού του Ιονίου. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση των ανθρώπων του Συλλόγου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο