Το «κλασικό» 10άρι της Αθήνας

Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του Ετήσιου Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά που διοργανώνει ο Σ.Δ.Υ.Α. για 27η φορά, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 400. Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μέλους του Σ.Δ.Υ.Α. ΑΔΩΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Share

Πιστός στο φθινοπωρινό ραντεβού του με όλους τους δρομείς, ο Σ.Δ.Υ.Α. διοργανώνει την Κυριακή 22 Νοεμβρίου τον 27ο Ετήσιο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά, σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά. Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Αθλητή και Μέλους του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών ΑΔΩΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009
Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Κεντρικός στίβος εγκαταστάσεων Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Η διαδρομή είναι επίσημα μετρημένη.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής και των chips χρονομέτρησης θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τις 8:30 π.μ.
Η συμμετοχή για τον αγώνα των 2 χλμ. είναι ελεύθερη χωρίς επιβάρυνση ενώ εγγραφές θα γίνονται μια ώρα πριν την εκκίνηση.

Οι ολοκληρωμένες δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τις 400 γεγονός που συντελεί σημαντικά στην καλύτερη ργάνωση του αγώνα, καθώς η έστω και μικρή αυτή οικονομική συνεισφορά αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για τους διοργανωτές.

Όσοι προσέλθουν την ημέρα του αγώνα θα μπορέσουν να συμμετάσχουν χωρίς όμως να πάρουν αριθμό και να αναφέρονται στα αποτελέσματα.

Το προεδρείο του Σ.Δ.Υ.Αθηνών ευχαριστεί όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή για την υποστήριξή τους και εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1st City Trail Meteora - 1ος Μετεωρίτικος Δρόμος
26-10-2014: Ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Μετεώρων διοργανώνει την Κυριακή 26 Οκτωβρίου αγώνα δρόμου 10 χλμ.
Pontini Race 10km
30-4-2017: Αγώνας στην Ποντίνη Γρεβενών για 4η χρονιά
Αγώνες Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου διοργανώνονται τον ερχόμενο Μάρτιο στο Ναύπλιο κι έτσι ένας ακόμα μαραθώνιος προστίθεται στο εγχώριο αγωνιστικό καλεντάρι. Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών.
Back to Top