Κοζάνη Βίκος Street Relays 2016

22-5-2016: Τέταρτη πόλη που θα φιλοξενήσει τους αγώνες με την ονομασία Βίκος Street Relays η Κοζάνη.

Share

Στις 22 Μαίου η πόλη της Κοζάνης θα φιλοξενήσει τους αγώνες Βίκος Street Relays.

Το πρόγραμμα των Street Relays για το 2016
Τα Βίκος Street Relays το 2016 μπαίνουν φέτος στην τρίτη τους χρονιά και μεγαλώνουν συνεχώς. Στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της νέας χρονιάς, αλλά και του μεγάλου αγώνα της Γλυφάδας, η οποία μπαίνει στη σειρά από φέτος με τον αγώνα στις 10 Απριλίου, έγιναν γνωστές και οι οκτώ πόλεις που θα φιλοξενήσουν φέτος τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή τρεξίματος. 
Καλαμάτα 20 Μαρτίου, Γλυφάδα 10 Απριλίου, Καβάλα 24 Απριλίου, Κοζάνη 22 Μαΐου, Ιωάννινα 4 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη 24 Σεπτεμβρίου, Λάρισα 16 Οκτωβρίου, Πειραιάς 6 Νοεμβρίου, είναι οι οκτώ φετινές στάσεις στις οποίες κυρίαρχος στόχος η προσέλκυση όσο περισσότερων συμμετοχών γίνεται, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων διατίθεται για την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του αγώνα www.vikos.relays.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλο ρεκόρ από τον Παρμάκη και τον κόσμο στα Τρίκαλα!
Με δύο μεγάλα ρεκόρ έγινε την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο 4ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος» στα Τρίκαλα. Στον αγώνα που διεξάγεται για 4η χρονιά, τερμάτισαν 505 δρομείς, υπερδιπλάσιοι σε σχέση με πέρσι, ενώ ο Μιχάλης Παρμάκης πέτυχε νέο ρεκόρ διαδρομής με 1:05.41. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Γέφυρα με το παρελθόν
Με τη συμμετοχή 35 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου ο αγώνας υπεραπόστασης «Στ’ Αχνάρια του Μίνωα» που διοργανώνεται από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ευχείδα Πλαταιών.
Ο Παρμάκης νικητής στη Βεγορίτιδα
14-10-2012: 150 περίπου δρομείς έλαβαν μέρος στον 2ο Ημιμαραθώνιο Λίμνης Βεγορίτιδας στην περιοχή Άρνισσα στον Νομό Έδεσσας. Μεγάλος νικητής στον αγώνα που γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για μεγάλο μέρος κινείται πλάι στη λίμνη Βεγορίτιδα αναδείχθηκε ο πρωταθλητής του Μαραθωνίου Μιχάλης Παρμάκης με χρόνο 1:11:24 με τον Δημήτριο Γάζο και τον Κοσμά Κωνσταντινίδη να ακολουθούν.
Back to Top