3ο Run Together 2016

10-4-2016: H Intersport και η Saucony διοργανώνουν την Κυριακή 10 Απριλίου τον αγώνα 3ο Run Together 2016 στο ΟΑΚΑ.

Share

H Intersport και η Saucony διοργανώνουν την Κυριακή 10 Απριλίου τον αγώνα 3ο Run Together 2016 στο ΟΑΚΑ.

Η εκκίνηση του 3ου “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λ. Κύμης), την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 10 το πρωί, με 2 διαδρομές, των 3 και 6 χλμ.
Σε κάθε διαδρομή συμμετέχουν δρομείς σε ζευγάρια τα οποία μπορούν να αποτελούνται από 2 άνδρες ή γυναίκες (ίδιου φύλου ή μικτά) ή από 1 ενήλικα κι 1 παιδί. 

Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr    

Για να καταβάσετε την προκήρυξη του αγώνα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ο Δρόμο "Στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα"
3-4-2016: Η πανέμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα η Κνωσός θα φιλοξενήσει τον 3ο Δρόμο “Στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα”.
Εκπληκτικό δρομικό διήμερο στα Ιωάννινα!
Μία πραγματική γιορτή για το τρέξιμο και ολόκληρη την πόλη ήταν ο 7ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου. Η μαζική συμμετοχή σε όλες τις διαδρομές του πλούσιου αγωνιστικού προγράμματος αλλά και το υψηλό επίπεδο οργάνωσης ανέδειξαν τον αγώνα ως το κορυφαίο που διεξάγεται στην Ήπειρο. Νικητής του αγώνα όπως και πέρσι ήταν ο Γιάννης Κρέκας ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ντενίζ Δημάκη. Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.
Παραμονή για την Ελλάδα στην Super League
Η ελληνική ομάδα στίβου κατάφερε να παραμείνει ανάμεσα στις κορυφαίες της Ευρώπης, στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Ιουνίου στην Λεϊρία της Πορτογαλίας.
Back to Top