2ο Χρώμα Run

14-5-2016: O Αθλητικός Σύλλογος Υγείας (ΑΘΛΗ.Σ.Υ.) διοργανώνει για 2η φορά τον αγώνα 5 χλμ. με την ονομασία Χρώμα Run στο Αρκαλοχώρι.

Share

O Αθλητικός Σύλλογος Υγείας (ΑΘΛΗ.Σ.Υ.) διοργανώνει για 2η φορά τον αγώνα 5 χλμ. με την ονομασία Χρώμα Run στο Αρκαλοχώρι στις 14 Μαΐου.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«ΠΟΥ; ΠΟΤΕ;
Στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης (Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου) το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στις 5μ.μ.  

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ; 
Το Χρώμα Run® είναι μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης, ένας μη ανταγωνιστικός αγώνας!Είναι μια μέρα χαράς και διασκέδασης  για όλη την οικογένεια!Θα είναι από τα πιο διασκεδαστικά χιλιόμετρα της ζωής σου!  Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να τρέξετε ή να περπατήσετε όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς! Θα σας κάνουμε χρωματιστούς! Όπως και στα φεστιβάλ χρώματος σε όλο το κόσμο έτσι και στο Χρώμα Run® το χρώμα αλλάζει την ψυχολογία μας και μας κάνει να χαμογελάμε! στον τερματισμό μας περιμένει ένα μεγάλο Πάρτι! 

ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ; 
10 ευρώ για τις πρώτες 1000 συμμετοχές 
15 ευρώ από την 1001η συμμετοχή και μετά, Μέχρι Δευτέρα 2 Μαΐου 2016 
20 ευρώ από Τρίτη  3 Μαΐου μέχρι Τρίτη  10 Μαΐου που κλείνουν οι εγγραφές

Προσοχή! οι εγγραφές θα κλείσουν μόλις συμπληρωθούν 2000 θέσης ανεξαρτήτως ημερομηνίας. Το 2015 έκλεισαν 10 ημέρες πριν τον αγώνα και φέτος αναμένεται να κλείσουν πολύ νωρίτερα. 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ;
Θα δοθούν 20 δωρεάν συμμετοχές σε άτομα που θα δηλώσουν οικονομική αδυναμία και επιθυμούν να πάρουν μέρος στον αγώνα. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το 6945320483  

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 6 ΕΤΩΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;
Όχι! Μπορούν να πάρουν μέρος χωρίς κόστος. Δεν θα πάρουν όμως το πακέτο συμμετοχής. Μπορείτε όμως πληρώνοντας να έχετε το πακέτο συμμετοχής.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ;
1. Μακό λευκό μπλουζάκι της διοργάνωσης
2. Δύο σακουλάκια χρώμα 
3. Το συλλεκτικό χειροποίητο μετάλλιο
4. Την τσάντα της διοργάνωσης 
5. Ένα χρωματιστό βραχιολάκι
6. Tον αριθμό συμμετοχής
7. Τατουάζ μιας χρήσης
8. Την απαραίτητη τροφοδοσία με νερό
9. Δωρεάν συμμετοχή στο πάρτι που θα ακολουθήσει
10. Ιατροφαρμακευτική κάλυψη

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ;
Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνει από:
1)την Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο την Τρίτη 10 Μαίου από τις 2 το μεσημέρι εως τις 8 το απόγευμα και
​2)το Εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου (Εκκίνηση) το Σάββατο 14 Μαΐου από 1 εως 4 το μεσημέρι. 
​Παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους κατά την παραλαβή του πακέτου για την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης. 

ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ;
Όχι! ο αγώνας δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, δεν χρειάζεται ειδική προετοιμασία δεν θα υπάρχει χρονομέτρηση και σας συνιστούμε να τρέξετε όσο πιο χαλαρά μπορείτε ή να περπατήσετε για να το απολαύσετε.Το Χρώμα Run® είναι ένας αγώνας  για την υγεία την ευτυχία .  Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμάς που είδαμε στην διοργάνωση του 2015 ότι το 60% δεν είχε τρέξει ποτέ ξανά 5 χιλιόμετρα!

ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ;
Παρόμοιοι αγώνες γίνονται εδώ και 3 χρόνια σε όλο τον πλανήτη με εκκατομύρια συμμετοχές. στην Ελλάδα διεξάγεται  μόνο στο Αρκαλοχώρι από τον σύλλογο ΑΘΛΗΣΥ! Η έμπνευση ήρθε από το φεστιβαλ χρωμάτων που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια  στη Ινδία για να υποδεχτούν το καλοκαίρι. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ;
Δεν υπάρχει όριο ηλικίας . Σε κάθε περίπτωση για την συμμετοχή ατόμων κάτω των 18 χρονών απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του γονέα στην αίτηση συμμετοχής ( αν η αίτηση είναι ηλεκτρονική θα πρέπει ο γονέας να είναι μαζί την ημέρα παραλαβής του πακέτου συμμετοχής).

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ;
Όχι μπορείτε να τρέξετε ή να περπατήσετε όση απόσταση θέλετε.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΛΕΥΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ;
Ναι πρέπει να φοράτε το μπλουζάκι της διοργάνωσης! Είναι ο μοναδικός κανόνας του αγώνα.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ;
Όχι φυσικά! η γιορτή συνεχίζεται στον τερματισμό με ένα μεγάλο πάρτι που θα τελειώσει αργά το βράδυ!   Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει μπαρ  με τρόφιμα και ποτά. 

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ
Μια βροχή δεν θα σταματήσει τον αγώνα, αντιθέτως θα τον κάνει πιο ωραίο . Σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών παρακαλώ ελέγχετε το site μας και το email σας για ενδεχόμενη αναβολή του αγώνα και μεταφορά  του σε νέα ημερομηνία.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.xromarun.com»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλοι πήγαν πλατεία
Παρά το γεγονός ότι η μέρα είχε πολλές αγωνιστικές προκλήσεις πάνω από 500 δρομείς έτρεξαν στον 7ο Γύρος Νέας Σμύρνης σήμερα το πρωΐ της Κυριακής. Επίσημα μετρήθηκαν 521 δρομείς που τερμάτισαν τον αγώνα σε μια υπέροχη αλλά και πολλή ζεστή μέρα σε μια αρκετά δύσκολη διαδρομή 7,5 χλμ που περνά από τους πιο ανηφορικούς δρόμους της πόλης. Νικητές, ο Νίκος Ντούσης στους άνδρες και η Φιλίππα Πουλίδου στις γυναίκες που ήταν και 15η στο σύνολο.
Koufalia Hill Run «Δήμητρα Ιορδανίδου» 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Με το δεξί ο "Μυθικός" του Ολύμπου
Ολοκλήρώθηκε την Κυριακή ο 1ος Olympus Mythical Trail. Στον αγώνα που ξεκίνησε το Σάββατο το μεσημέρι πήραν μέρος 141  με τους  99 από αυτούς να τερματίζουν εντός χρονικού ορίου σε μία δύσκολη διαδρομή στην πρώτη  κι όλας διοργάνωση. Νικητές στον αγώνα απόστασης 100 χλμ. αναδείχθηκαν ο Αχιλλέας Χριστάνας με 15:40.07 και η Λόρα Ρεπσένκο από την Ουκρανία με 19:08:23.  
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο