Faethon Olympus Marathon

9/10-7-2016: Το διήμερο 9-10 Ιουλίου οι τρεις αγώνες του προγράμματος

Share

Το διήμερο 9-10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Faethon Olympus Marathon με τρεις αγώνες: Τον ομώνυμο απόστασης 44 χλμ., τον Rupicapra απόστασης 20 χλμ. και τον Faethon Trail μικρότερης απόστασης για τον οποίο περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από την Τρίτη 1η Μαρτίου στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ενώ περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Σχινιάς και πάλι στο αγωνιστικό προσκήνιο
Μία νέα σειρά αγώνων με έδρα τον Σχινιά και το δημιουργείτε από την εταιρεία Transition Sports Team. Πρόκειται για αγώνες τριάθλου, διάθλου αλλά και τρεξίματος που λαμβάνουν χώρα στο Moraitis Beach Culture, γνωστό από τις παλιότερες διεξαγωγές του Schiniathlon. O πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 29 Απριλίου και σύντομα θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Νέες αφίξεις
Ένας νέος αγώνας έρχεται να προστεθεί στο αγωνιστικό μας καλεντάρι. Ο Προμηθεϊκός Αγώνας, μέρος των εκδηλώσεων «Προμήθειων 2009» καλεί τους δρομείς για μία περιπλάνηση στο βουνό των θεών, τον Όλυμπο.
12ος Άθλος «Στα χνάρια του Μίνωα»
7/8-6-2014: Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης διοργανώνει τον 12ο άθλο στα χνάρια του Μίνωα στις 7 και 8 Ιουνίου όπου φέτος για πρώτη φορά περιλαμβάνει εκτός την απόσταση των 70 χλμ. και αυτή των 140 χλμ. στην διαδρομή Κνωσός-Φαιστός και επιστροφή στην Κνωσό όπου θα γίνει κ ο τερματισμός και των δύο διαδρομών.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο