Δόλιχος Αγώνας Δρόμου 2016

22/24-4-2016: Το ΑΣ Ολύμπιοι σε συνεργασία με τοπικούς φορείς διοργανώνει το τριήμερο 22-24 Απριλίου αγώνα δρόμου υπεραπόστασης από τους Δελφούς στην Ολυμπία.

Share

Το ΑΣ Ολύμπιοι σε συνεργασία με τους Δήμους Νέας Ιωνίας, Δωρίδος, Ναυπακτίας και Ερυμάνθου διοργανώνει το τριήμερο 22-24 Απριλίου αγώνα δρόμου υπεραπόστασης από τους Δελφούς στην Ολυμπία.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

« Το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΟΙ και η οργανωτική ομάδα σας προσκαλεί στην 5η διοργάνωση του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ που θα γίνει στις 22, 23 & 24 Απριλίου 2016. 

Ο αγώνας έχει μήκος 255 χλμ. και διάρκεια 48 ώρες. Η διαδρομή περιλαμβάνει 60% δασικούς δρόμους – χωματόδρομους και μονοπάτια και 40% ασφαλτοστρωμένους δρόμους που συνδέουν την κεντρική Ελλάδα με την Πελοπόννησο μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντίρριου.
Η ορεινή διαδρομή φθάνει σε ύψος έως 1100 μέτρα με συνολική θετική υψομετρική 5420 μέτρα και αρνητική 5930 μέτρα. 

Γι’ αυτό το σκοπό καλεί τους φίλους δρομείς που πιστεύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στην απίστευτη αυτή δοκιμασία ψυχικής και σωματικής αντοχής, να δηλώσουν συμμετοχή για να νοιώσουν τα υπέροχα συναισθήματα που προσφέρει αυτή η εμπειρία. 
Συναισθήματα που μόνο λίγοι μπορούν να τα νιώσουν.

Οι εγγραφές θα γίνονται έως και τις 11 Μαρτίου 2016.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για το τερέν της διαδρομής τα χαρακτηριστικά του αγώνα, κανονισμούς, φωτογραφίες, video θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.doliho.gr ή αν επιθυμείτε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήσατε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected]
Θα σας περιμένουμε με χαρά αλλά και με την εμπειρία των προηγουμένων διοργανώσεων και πιστεύουμε να σας δώσουμε ένα αγώνα αντάξιο των προσδοκιών σας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sitia Geopark Road Race
17-12-2017: Αγώνες στη Σητεία
Χαμόδρακας και Πουλίδου οι νικητές στο 20άρι του ΣΔΥΑ. Όλα τα αποτελέσματα από τον Άγ. Κοσμά
Ολοκληρώθηκε ο 33oς Ετήσιος Αγώνας Δρόμου Υγείας 20 χλμ. στον Άγιο Κοσμά. Δείτε τα πλήρη και αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα στον οποίο ξεκίνησαν 565 αθλητές σε μια μέρα με αρκετό αέρα και τη βροχή να κάνει την εμφάνιση της στα τελευταία χιλιόμετρα.
13ος Olympus Marathon
26-6-2016: Την Κυριακή 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 13ος Olympus Marathon.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο