Δόλιχος Αγώνας Δρόμου 2016

22/24-4-2016: Το ΑΣ Ολύμπιοι σε συνεργασία με τοπικούς φορείς διοργανώνει το τριήμερο 22-24 Απριλίου αγώνα δρόμου υπεραπόστασης από τους Δελφούς στην Ολυμπία.

Share

Το ΑΣ Ολύμπιοι σε συνεργασία με τους Δήμους Νέας Ιωνίας, Δωρίδος, Ναυπακτίας και Ερυμάνθου διοργανώνει το τριήμερο 22-24 Απριλίου αγώνα δρόμου υπεραπόστασης από τους Δελφούς στην Ολυμπία.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

« Το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΟΙ και η οργανωτική ομάδα σας προσκαλεί στην 5η διοργάνωση του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ που θα γίνει στις 22, 23 & 24 Απριλίου 2016. 

Ο αγώνας έχει μήκος 255 χλμ. και διάρκεια 48 ώρες. Η διαδρομή περιλαμβάνει 60% δασικούς δρόμους – χωματόδρομους και μονοπάτια και 40% ασφαλτοστρωμένους δρόμους που συνδέουν την κεντρική Ελλάδα με την Πελοπόννησο μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντίρριου.
Η ορεινή διαδρομή φθάνει σε ύψος έως 1100 μέτρα με συνολική θετική υψομετρική 5420 μέτρα και αρνητική 5930 μέτρα. 

Γι’ αυτό το σκοπό καλεί τους φίλους δρομείς που πιστεύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στην απίστευτη αυτή δοκιμασία ψυχικής και σωματικής αντοχής, να δηλώσουν συμμετοχή για να νοιώσουν τα υπέροχα συναισθήματα που προσφέρει αυτή η εμπειρία. 
Συναισθήματα που μόνο λίγοι μπορούν να τα νιώσουν.

Οι εγγραφές θα γίνονται έως και τις 11 Μαρτίου 2016.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για το τερέν της διαδρομής τα χαρακτηριστικά του αγώνα, κανονισμούς, φωτογραφίες, video θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.doliho.gr ή αν επιθυμείτε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήσατε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected]
Θα σας περιμένουμε με χαρά αλλά και με την εμπειρία των προηγουμένων διοργανώσεων και πιστεύουμε να σας δώσουμε ένα αγώνα αντάξιο των προσδοκιών σας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Hydra's Trail Event 2015
4/5-4-2015: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για τη διεξαγωγή του διήμερου αγώνων στην Ύδρα
Amorgos Trail Challenge 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Μαρώνειας Ανάβασις  Low Vertical
Αγώνας κάθετης ανάβασης στην Μαρώνεια Ροδόπης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο