1ος Δρόμος Ενετικών Τειχών και Πυλών Ηρακλείου City Trail

31-1-2016: Για πρώτη φορά το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει το Αγώνα Δρόμου Ενετικών και Πυλών μια ιστορική διαδρομή-αναδρομή στο παρελθόν.

Share

Την Κυριακή στις 31/1/2016 ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει τον 1ο Δρόμο Ενετικών Τειχών και Πυλών Ηρακλείου City Trail.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του αγώνα:

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΓΩΝΑ:
1. Δρόμος 10300μ. : Λιοντάρια-Δαιδάλου-Πλατεία Ελευθερίας (Πύλη Αγίου Γεωργίου) ,Ικάρου- Πάρκο Νεολαίας-Νεώρια-25ης Αυγούστου-Λιοντάρια-Χάνδακος-Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Καράβολας-Γέφυρα Παγκρητίου- Αναστροφή-Καράβολας-Προμαχώνας Αγίου Ανδρέα-Πύλη Βηθλεέμ- Κομμένο Μπεντένι-Ευκάλυπτος-Επιστροφή Κομμένο Μπεντένι-Τάφος Ν.Καζαντζάκη-Άλσος Πάνω Από Καινούρια Πόρτα-Σκαλάκια Καινούριας Πόρτας-Πύλη Ιησού-Πάρκινγκ Δήμου Πύλη Βιτούρι-Οδός Βίγλας-Πάρκο Γεωργιάδη.

2. Δρόμος 5.000μ. :Λιοντάρια-Χάνδακος-Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Προμαχώνας Αγίου Ανδρέα-Πύλη Βηθλεέμ- Κομμένο Μπεντένι-Τάφος Ν.Καζαντζάκη-Άλσος Πάνω Από Καινούρια Πόρτα-Σκαλάκια Καινούριας Πόρτας-Πύλη Ιησού- Παρκινγκ Δήμου-Πύλη Βιτούρι-Οδός Βίγλας-Πάρκο Γεωργιάδη.

ΕΠΑΘΛΑ: Στον μεγάλο αγώνα των 10χλμ. θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές και νικήτριες με Κύπελλο-Μετάλλιο, ενώ σε όλους που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 2 Ευρώ για όλο τον κόσμο. (Από τά έσοδα του αγώνα θα αγορασθούν & θα προσφερθούν στην έκθεση Ν. Καζαντζάκη στην πύλη Ιησού, βιβλία με τα έργα του Ν. Καζαντζάκη).

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ: Ο αγώνας θα εποπτεύεται από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, τους εθελοντές Σαμαρείτες, το ΕΚΑΒ & εξειδικευμένο ιατρό στην εκκίνηση και στο τερματισμό.

Στις πύλες οι αθλητές-πεζοπόροι θα περνούν τμηματικά, περπατώντας σεβόμενοι τον χώρο. Σε κάθε πύλη θα υπάρχουν μέλη της οργανωτικής μας επιτροπής τα οποία θα επιβλέπουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά την διάσχιση των πυλών.

Όλοι οι αθλητές πριν την εκκίνηση θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στον αγώνα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μπορείτε να δηλώνετε μέσο της ηλεκτρονικής σελίδας του συλλόγου μας www.cretamarathon.gr η στα φαξ 2810-721822-263426 για πληροφορίες στο τηλ.2810263426.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, Περιφέρεια Κρήτης & Δήμος Ηρακλείου. 
Ο αγώνας έχει εκπαιδευτική ιδιότητα με έμφαση στην εκμάθηση της ιστορίας μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ρεκόρ διαδρομής
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο 5ος Γύρος της Λίμνης των Ιωαννίνων που έχει καθιερωθεί σαν ένας από τους μεγαλύτερους αγώνες της χώρας μας. Νικητές αναδείχτηκαν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο οποίος με 1:38:21 πέτυχε ρεκόρ διαδρομής, και η Ντενίζ Δημάκη. Κωνσταντίνος Βλάχας και Μαρίνα Φωτιάδη νικητές στα 5 χλμ. Δείτε τα αποτελέσματα.
6ος Ορεινός αγώνας  δρόμου Θυσίας Σουλιωτών
28-5-2017: Ο Δήμος Σουλίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων των “Εορτών Σουλίου 2017” διοργανώνει τον “6ο Ορεινό αγώνα δρόμου Θυσίας Σουλιωτών”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο