19o Holisterun

7-12-2015: Ένας ξεχωριστός αγώνας στην Ονειρούπολη της Δράμας

Share

Στην Ονειρούπολη Δράμας – Το χωριό του Άη Βασίλη, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, το 19ο ‪‎holisteRUN βάζει τη δική του πινελιά και σας προσκαλεί σε μια μοναδική εμπειρία νυχτερινού τρεξίματος 5χλμ και 10χλμ. Στο άγαλμα της Ελευθερίας, στο Δημοτικό κήπο Δράμας στις 21.00 το βράδυ θα δοθεί η εκκίνηση και των 2 διαδρομών. Εσείς μπορείτε να έρθετε αρκετά νωρίτερα γιατί το πάρτυ θα έχει ήδη ξεκινήσει!

Σ’ αυτό το ‪‎holisteRUN καλούμε όλους (holisteRunners και μη) πριν την εκκίνηση, να βοηθήσουν στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας (τρόφιμα που δεν χαλάνε εύκολα) τα οποία θα δώσουν χαρά τις μέρες των Χριστουγέννων σε πολλούς συνανθρώπους μας. Η Ένωση Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοικτής Φιλοξενίας θα προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά της και τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Στην Ονειρούπολη Δράμας, οι Holisterunners μπορούν να κάνουν … Μαγικά!

Εκτός από τον πολλαπλασιασμό των συμμετεχόντων απ’ όλες τις γειτονικές πόλεις και όχι μόνο, θα διπλασιαστούν και οι διαδρομές. Έτσι, θα χωριστεί σε 2 τμήματα, ώστε όσοι θέλουν να τρέξουν 5χλμ στους δρόμους της πόλης, μόνοι ή με τα παιδιά τους, ενώ οι πιο μυημένοι στο τρέξιμο μπορούν να συνεχίσουν την διαδρομή των 10χλμ.

Με τα παιδιά στο «μάρσιππο», στη σέλα του ποδηλάτου, στο καρότσι ή πιασμένα χέρι-χέρι ελάτε να τρέξουμε ή να τρεξω-περπατήσουμε παρέα αυτό το γιορτινό Holisterun. Θα σας περιμένουμε όλους στον τερματισμό!

Στον δικό μας αγώνα όλοι θα είναι νικητές!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της διοργάνωσης, τη Δ.Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. Δήμου Δράμας για τη βοήθειά της , το εστιατόριο Υγιεινής Διατροφής Ζέα και τον φούρνο Κωφίδη Άκη, για την αναπλήρωση των χαμένων δυνάμεων σε όλους τους τερματίσαντες μετά τον αγώνα!

Επίσης, ευχαριστούμε τη Πρωτοβουλία Δραμινών « Συμμετέχω», τους  μοτοσικλετιστές «Μοτολέσχη Δράμας» και όλους τους φίλους, που με την εθελοντική προσφορά και την αφιέρωση του ελεύθερου χρόνου τους βοηθούν στο να γίνεται το HolisteRun μεγαλύτερο και καλύτερο!

 

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.holisterun.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα
5-6-2016: Ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας και ο ΓΣ Πίνδαρος Θηβών υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν την Κυριακή 29 Μαΐου τον αγώνα δρόμου «Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα».
1ος Δρόμος Αγίας Ειρήνης Χάρακα
5-5-2019: Αγώνας 3,5 χλμ. στην Αγία Ειρήνη Χάρακα
Ημιμαραθώνιος Μεσοτόπου Λέσβου 2023
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο