38ος Αγώνας Δρόμου Φιλοθέης – Ψυχικού

6-12-2015: Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού – Αθλητισμού (Ο.Κ.Α.Π.Α.) διοργανώνουν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου αγώνα δρόμου 5 & 10 χλμ. αλλά και αγώνες για παιδιά.

Share

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού – Αθλητισμού (Ο.Κ.Α.Π.Α.) διοργανώνουν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου αγώνα δρόμου 5 & 10 χλμ. αλλά και αγώνες για παιδιά.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Tην Κυριακή 6 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί για 38η χρονιά φέτος μία από τις παλαιότερες αθλητικές διοργανώσεις δήμων στην Ελλάδα, ο Αγώνας Δρόμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Ο θεσμοθετημένος αυτός αγώνας, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Άλσος Ψυχικού, ο οποίος διεξάγεται εδώ και 37 συναπτά έτη, διοργανώνεται από τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και τον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού – Αθλητισμού (Ο.Κ.Α.Π.Α.).

Ο αγώνας τελεί από φέτος υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και περιλαμβάνει:

  • δύο διαδρομές για ενήλικες 5 & 10 χιλιομέτρων,
  • τέσσερις αγώνες για παιδιά (100, 200, 400 και 1.000 μέτρων),
  • περίπατο 5 χιλιομέτρων για ενήλικες και οικογένειες, καθώς και
  • αγώνες για Α.Μ.Ε.Α.

Συνεργαζόμενος φορέας της φετινής διοργάνωσης είναι ο Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που εδώ και 84 χρόνια προσφέρει αδιάκοπα κοινωνική και ανθρωπιστική βοήθεια. Μέρος των εσόδων από τις εγγραφές και τις χορηγίες θα δοθούν σε είδη για την ενίσχυση και στήριξη της ανεκτίμητης υπηρεσίας που παρέχει.

Σύνδεσμοι για τις εγγραφές:
Για ατομική εγγραφή πατήστε εδώ.
Για ομαδική εγγραφή πατήστε εδώ.
Για δήλωση εθελοντή πατήστε εδώ.

Στοιχεία επικοινωνίας :

Τ: 210 7240160
E: [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες:

athla.philothei-psychiko.gov.gr
www.facebook.com/agonasdromoupsychikou

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πλούσια δώρα και κοινωνική προσφορά
Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Γλυφάδας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου. Η διαδρομή των 10 χλμ. κινείται γύρω από τον εξωτερικό χώρο του Γκολφ προσφέροντας στους συμμετέχοντες μία όμορφη αγωνιστική εμπειρία ενώ ο αγώνας έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Επιπλέον, θα δοθούν χρηματικά έπαθλα στους νικητές ενώ πλούσια δώρα περιμένουν και τους νικητές κάθε κατηγορίας.Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
70ος Δρόμος Θυσίας Ι.Π. Μεσολογγίου
23-4-2016: Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου αναγγέλλει την τέλεση του από 1946 καθιερωμένου στην Ιερή Πόλη της Ελευθερίας – το Μεσολόγγι- Αγώνα Δρόμου με την ονομασία, «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ» και προκηρύσσει τον 70ο ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ.
Pearl Izumi Mountain Cup 2015 - Parthitha-Varibobi
1-3-2015: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα γίνει η γνωστή σειρά Pearl Izumi Mountain Cup 2015 στα βουνά της Αττικής με τον τρίτο αγώνα να γίνεται στην Πάρνηθα και Βαρυμπόμπη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο