38ος Αγώνας Δρόμου Φιλοθέης – Ψυχικού

6-12-2015: Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού – Αθλητισμού (Ο.Κ.Α.Π.Α.) διοργανώνουν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου αγώνα δρόμου 5 & 10 χλμ. αλλά και αγώνες για παιδιά.

Share

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού – Αθλητισμού (Ο.Κ.Α.Π.Α.) διοργανώνουν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου αγώνα δρόμου 5 & 10 χλμ. αλλά και αγώνες για παιδιά.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Tην Κυριακή 6 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί για 38η χρονιά φέτος μία από τις παλαιότερες αθλητικές διοργανώσεις δήμων στην Ελλάδα, ο Αγώνας Δρόμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Ο θεσμοθετημένος αυτός αγώνας, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Άλσος Ψυχικού, ο οποίος διεξάγεται εδώ και 37 συναπτά έτη, διοργανώνεται από τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και τον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού – Αθλητισμού (Ο.Κ.Α.Π.Α.).

Ο αγώνας τελεί από φέτος υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και περιλαμβάνει:

  • δύο διαδρομές για ενήλικες 5 & 10 χιλιομέτρων,
  • τέσσερις αγώνες για παιδιά (100, 200, 400 και 1.000 μέτρων),
  • περίπατο 5 χιλιομέτρων για ενήλικες και οικογένειες, καθώς και
  • αγώνες για Α.Μ.Ε.Α.

Συνεργαζόμενος φορέας της φετινής διοργάνωσης είναι ο Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που εδώ και 84 χρόνια προσφέρει αδιάκοπα κοινωνική και ανθρωπιστική βοήθεια. Μέρος των εσόδων από τις εγγραφές και τις χορηγίες θα δοθούν σε είδη για την ενίσχυση και στήριξη της ανεκτίμητης υπηρεσίας που παρέχει.

Σύνδεσμοι για τις εγγραφές:
Για ατομική εγγραφή πατήστε εδώ.
Για ομαδική εγγραφή πατήστε εδώ.
Για δήλωση εθελοντή πατήστε εδώ.

Στοιχεία επικοινωνίας :

Τ: 210 7240160
E: [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες:

athla.philothei-psychiko.gov.gr
www.facebook.com/agonasdromoupsychikou

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεοδωρακάκος και Δημάκη νικητές στην Πάρνηθα.
Με νικητή τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στους άντρες και την Ντενίζ Δημάκη του Γ.Α.Σ. Ιλισού στις γυναίκες πραγματοποιηθηκε στην Πάρνηθα το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού δρόμου. Η κυκλική διαδρομή ικανοποίησε τους δρομείς που είχαν σχετική εμπειρία ενώ οι πιο άπειροι δυσκολεύτηκαν αρκετά. Η διοργάνωση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ήταν άψογη και τα επόμενα χρόνια αναμένεται όλο και περισσότεροι δρομείς να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο βουνό.
1ος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα
1-5-2017: Αγώνας την Πρωτομαγιά στον Κοσμά Κυνουρίας
Back to Top