2ος Δρόμος της Θηναίας Γης

2-8-2015: Η Κοινωφελής Επιχείρηση ΚΕΔΗΚΕ, και η Τοπική Κοινότητα Αγκώνα του Δήμου Κεφαλλονιάς διοργανώνουν αγώνα δρόμου 7,1 χλμ. στην εκκλησία της Παναγίας στον Αγκώνα.

Share

Η Κοινωφελής Επιχείρηση ΚΕΔΗΚΕ, και η Τοπική Κοινότητα Αγκώνα του Δήμου Κεφαλλονιάς διοργανώνουν αγώνα δρόμου 7,1 χλμ. την Κυριακή 2 Αυγούστου.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Η Κοινωφελής Επιχείρηση ΚΕΔΗΚΕ, και η Τοπική Κοινότητα Αγκώνα του Δήμου Κεφαλλονιάς διοργανώνου εκεί που η θέα μαγεύει και συγκινεί και το καθάριο γαλάζιο της θάλασσας προσκαλεί και προκαλεί τους επίδοξους ταξιδευτές, έναν αγώνα δρόμου σε ένα μέρος αλώβητο από τον χρόνο.

Φέτος θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ λεωφορείο που θα μεταφέρει τους δρομίς, τους συνοδούς και τους επισκέπτες και θα αναχωρήσει στις 17:15 από την είσοδο του Ανοιχτού Γηπέδου Αργοστολίου (πλησίον εισόδου ΤΕΙ) και θα επιστρέψει μετά το τέλος του Αγώνα.
Όλοι οι δρομείς θα λάβουν μετάλλια.

Ώρα εκκίνησης: 19:30
Αφετηρία και τερματισμός η εκκλησία της Παναγίας στον Αγκώνα
Ώρες εγγραφών 18:00-19:00 στον χώρο της αφετηρίας.
Θα υπάρξουν ηλικιακές κατηγορίες ενώ θα δοθούν έπαθλα στους νικητές.

Πληροφορίες – κρατήσεις στα τηλ.: 6973038763 Διονύσης, 6975367775 Σαράντης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δρομική γιορτή της Δυτικής Μάνης!
Μια γιορτή του αθλητισμού ήταν ο 2ος δρόμος Δυτικής Μάνης που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με το ΣΔΥ Μεσσηνίας που πραγματοποιήθηκε στη Στούπα Μεσσηνίας το Σάββατο 16 Ιουνίου. Δείτε τους νικητές και τα αποτελέσματα.
10ος Ημιμαραθώνιος Πάικου - Ακύρωση
Ορεινοί αγώνες στη Γουμένισσα
3ος Δρόμος Ανακτόρων
12-5-2019: Αγώνες 13 & 8,3 χλμ. στην Βέροια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο