Τρίαθλον Πάρου

19-9-2015: Αγώνας τριάθλου και ανωμάλου δρόμου στην Πάρο

Share

Η Δημοτική Εταιρεία Πάρκο Πάρου σε συνεργασία με τους συλλόγους, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΙ  -ΕΥΖΩΙΑ – ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥκαι την υποστήριξη του Δήμου Πάρου και του WATERSKIZONE διοργανώνει ένα διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2015 με βάση τον χώρο του πάρκου στην χερσόνησο του Αϊ Γιάννη του Δέτη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

1. Σάββατο 19/9/2015                                    
Park Acquathlon: Αγώνας 7 χλμ. trail τρέξιμο στα μονοπάτια του πάρκου και 750 m κολύμπι μέσα στον όρμο του Αι Γιάννη.

2. Κυριακή 20/9/2015                                    
Park Triathlon: Αγώνας 1.500 m κολύμπι μέσα στον όρμο του Αι Γιάννη – 40 χλμ ποδήλατο με αφετηρία και τερματισμό το χώρο του Πάρκου σε ασφάλτινη διαδρομή και τέλος 10 χλμ τρέξιμο επίσης σε ασφάλτινη διαδρομή πέριξ του κόλπου της Νάουσας με αφετηρία και τερματισμό όμοια με αυτή του ποδηλάτου. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με του όρους συμμετοχής, στοιχεία των αγώνων, διαδρομές κ.λ.π. απευθυνθείτε στο site Parospark.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο 16 Απριλίου θα γίνει ο 65ος Δρόμος Θυσίας στο Μεσσολόγγι που είναι αφιερωμένος στους Μεσσολογγίτες που θυσιάστηκαν για τα ιδανικά κάθε ελεύθερου ανθρώπου. Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 16:00 έχει συνολικό μήκος 9,8 χλμ.
8ος ο Θεοδωρακάκος στο Βαλκανικό Mountain Running
Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος που πραγματοποιήθηκε πρίν από λίγο στην πόλη Νόβα Ζαγόρα της Βουλγαρίας. Ο Θεοδωρακάκος κατέλαβε την 8η θέση στα 12 χλμ. σε μία αρκετά δύσκολη διαδρομή με έντονο συναγωνισμό με κορυφαίους δρομείς του είδους όπως ο Τούρκος παγκόσμιος πρωταθλητής Μεχμέτ Ακογιούν που ήταν και ο νικητής του αγώνα. Πολύτιμές εμπειρίες από τη συμμετοχή της και για την Ντενίζ Δημάκη.
Βρείτε το όνομα σας στη λίστα με τους συμμετέχοντες του 29ου Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. Αρχικά Ξ έως και Ω και Α - Ζ
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 29ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 Χλμ. ή 2 Χλμ. για παιδιά – βρείτε το όνομα σας (πατήστε Ctrl+F και πληκτρολογίστε το με κεφαλαίους χαρακτήρες χωρίς τόνους) ελέγξτε αν είναι σωστά τα στοιχεία σας και αναζητήστε την ημέρα του αγώνα τον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπ χρονομέτρησης στην αντίστοιχη τέντα. Αν δεν έχετε πληρώσει το κόστος συμμετοχής μπορείτε να το κάνετε την ημέρα του αγώνα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο