5ος Αγώνας Γλα

25-7-2015: Ο Εκπολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου σας ενημερώνει ότι ο 5ος αγώνας Γλα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου στις 19:30.

Share

Ο Εκπολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου σας ενημερώνει ότι ο 5ος αγώνας Γλά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου στις 19:30.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου Βοιωτίας στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Κώπαια 2015” διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου 10 χλμ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
17.00: Άνοιγμα γραμματείας
19.00  Έναρξη αγώνων παιδιών
19.10: Κλείσιμο γραμματείας
19.15: Εναρξη αγώνα 10 χλμ
21.00: Λήξη περιπατητικής διαδρομής και αγώνα 10 χλμ
21.30: Απονομές και ειδικές βραβεύσεις

Περιγραφή-Πληροφορίες 
Παιδικοί αγώνες: Στις 19.00 θα διεξαχθούν δύο παιδικοί αγώνες ως εξής α) αγώνας 300 μέτρων για παιδιά 6-9 ετών β) αγώνας 700 μέτρων για παιδιά 9-12 ετών. Όλα τα παιδιά θα τρέξουν με αριθμό και θα λάβουν δωρεάν αναμνηστικό μετάλλιο. Οι αγώνες τους ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Περιπατητική διαδρομή: 
Στις 19.15 θα ξεκινήσει η περιπατητική διαδρομή 7 χλμ. Είναι επίπεδη και θα κινηθούνε στην χάραξη του αγώνα 10 χλμ από το 3ο χλμ έως τον τερματισμό. Όλοι θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.

ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΛΜ:
Στις 19.30 θα γίνει η έναρξη του αγώνα 10 χλμ. Η διαδρομή είναι προς την Μυκηναϊκής εποχής ακρόπολη του Γλά. Είναι επίπεδη και ασφάλτινη εκτός από 1500 μέτρα που είναι χωματόδρομος.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών οι οποίοι θα λάβουν μέρος αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και γι’ αυτό θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.
Απονομές θα γίνουν στους 3 πρώτους γενικής και στις 3 πρώτες γυναίκες. Όλοι οι αθλητές των 10 χλμ θα λάβουν βαρύτιμο ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ!

Κόστος συμμετοχής: 5€
Οι παιδικοί αγώνες και η περιπατητική διαδρομή είναι δωρεάν.
Για τον αγώνα 10 χλμ φέτος λόγω: α) Αναβάθμισης του αγώνα με ηλεκτρονική χρονομέτρηση β) Χορήγηση ανάγλυφου μεταλλίου και γ) στενότητας εύρεσης χορηγών για κάλυψη όλου του κόστους θα έχει ατομικό κόστος 5 ευρώ. Επειδή η πληρωμή θα γίνεται την ημέρα πριν τον αγώνα παρακαλείσται όπως δηλώσεται όταν είστε σίγουροι ότι θα συμμετέχετε προκειμένου να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερο προγραμματισμό.
Τελευταία ημέρα εγγραφών θα είναι η Τετάρτη 22 Ιουλίου. Όσοι θα θέλουνε ματαίωση της δήλωσης μπορούνε να το κάνουνε στο email: [email protected] έως την Πέμπτη 23 Ιουλίου. Την ημέρα του αγώνα θα δοθούν αυστηρά 40 συμμετοχές για τοπικές ανάγκες. Σας κάνουμε γνωστό ότι στην περίπτωση που προκύψει χρηματικό πλεόνασμα αυτό θα δοθεί μέσω κλήρωσης δωροεπιταγής για αγορά αθλητικών παπουτσιών. Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα 10 χλμ.

Πληροφορίες διοργάνωσης: Γιώργος Τάτσης 6983703626

Συνοπτικά για την διοργάνωση:
Αριθμοί και τσίπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
Βαρύτιμο ανάγλυφο μετάλλιο
Φύλαξη αντικειμένων
Μικροφωνική εγκατάσταση
Ασθενοφόρο απο ΛΑΡΚΟ Α.Ε
Γιατρός αγώνα

Διασωστική ομάδα
Χιλιομετρικές ενδείξεις
Σταθμοί με δροσερά νερά στο 3ο, 5ο, 8ο χλμ και στον τερματισμό
Τηλεοπτική κάλυψη για ρεπορτάζ απο το STAR Κεντρικής Ελλάδας
“Αεροπορική συντροφια” στον αγώνα απο την Spot Flight (Αεροδρόμιο Κωπαΐδας)
Δωρεάν φωτογραφίες απο δύο σημεία του αγώνα
και φυσικά όπως πάντα: ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΑΘΛΑ στον 1ο γενικής και στην 1η γυναίκα!

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το 20άρι της άνοιξης
Το αγαπημένο 20άρι της Αθήνας επιστρέφει και φέτος τη δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου για να δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες δρομείς να τρέξουν σε μία εύκολη διαδρομή και μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Ο αγώνας επιφυλάσει πολλές εκπλήξεις για όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν καθώς θα είναι η 35η φορά που διοργανώνεται και η ατμόσφαιρα θα είναι εορταστική όπως αρμόζει στην ιστορία του μακροβιότερου αγώνα δρόμου της χώρας μας. Στις 11 Μαρτίου 2012 ο ΣΔΥ Αθηνών και το RUNNER θα σας περιμένουν στον κορυφαίο αγώνα της άνοιξης.
Ο Μαυρίκιος νικητής στον Ολύμπιο Δρόμο
17-5-2014: Ο Χρήστος Μαυρίκιος τερματίζει πρώτος στο αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας σε χρόνο 17:54:14.
Βρες το μονοπάτι σου στα βουνά της Αθήνας
Με κύριο στόχο να διαδώσει και να αναπτύξει το ορεινό τρέξιμο και να δώσει την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν την φυσική ομορφιά των βουνών και να ανακαλύψουν την ξεχωριστή εμπειρία, που προσφέρει το τρέξιμο στη φύση το “New Balance Mountain Cup 2010” διοργανώει τον 3ο του αγώνα στο Τατόι.
Back to Top