9oς Παλαιολόγειος Δρόμος

30-5-2015: Αγώνας δόμου στο πλαίσιο των Παλαιολόγειων 2015

Share

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Αθλητικός  Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης προκηρύσσουν τον 9ο Παλαιολόγειο Δρόμο στα πλαίσια του εορτασμού των Παλαιολογείων 2015.

Τόπος διεξαγωγής :  Δήμος Σπάρτης, Τοπική Κοινότητα Μυστρά. Αφετηρία και Τερματισμός Ανδριάντας Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Τοπ.Κοιν. Μυστρά.

Ημερομηνία :    Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ώρα εκκίνησης :   18:00 

Απόσταση :   21,090 χιλ.  

Πληροφορίες διαδρομής:  Πρόκειται για μία κυκλική διαδρομή, με αφετηρία – εκκίνηση την τοπική κοινότητα Μυστρά, του Δήμου Σπάρτης. Όλος ο αγώνας κινείται επί ασφαλτοστρωμένης διαδρομής, όπου θα υπάρχει φύλαξη από τα οχήματα, ενώ διασχίζει κάθετα σχεδόν ολόκληρη την πόλη της Σπάρτης. Στην αρχή και περίπου μέχρι το 2ο χλμ. η διαδρομή είναι κατηφορική, ενώ από το 3ο χλμ. μέχρι και το 15ο περίπου χλμ. η διαδρομή είναι σε ευθεία κλίση. Μετά το 13ο χλμ. υπαρχουν αυξομειώσεις του αγωνιστικού τερέν, ενώ τα τελευταία περίπου 2 χλμ. είναι σχεδόν εξολοκλήρου ανηφορικά. Πάνω στην διαδρομή θα υπάρχει φύλαξη του αγώνα, ενώ σε άγνωστο σημείο για τους δρομείς θα υπάρχει σημείο τσεκαρίσματος(check point).

Όριο αγώνα: Ορίζονται οι 3 ώρες – μέχρι τις 21.00

Σταθμοί ανεφοδιασμού: Περίπου ανά 4 χλμ. όπου θα υπάρχει νερό, coca cola & ισοτονικό.

Ιατρική κάλυψη:   Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει επανδρωμένο ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης

Όροι συμμετοχής:  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στους αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Έπαθλα αγώνα: Αναμνηστικό μετάλλιο θα λάβουν όλοι ανεξάρτητα οι δρομείς που θα τερματίσουν. Κύπελλο θα λάβουν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες, ενώ θα υπάρχουν έπαθλα για τους 3 πρώτους στις εξής κατηγορίες: Άνδρες: έως 29 ετών,30-45ετών, 46-59ετών, 60ετών & άνω. Γυναίκες:  έως  39 ετών, 40 ετών και άνω. Όσοι λάβουν έπαθλα στην γενική κατηγορία ΔΕΝ ΘΑ
ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Βραβεύσεις αγώνα: Οι βραβεύσεις του αγώνα, θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την λήξη του χρονικού ορίου των 3 ωρών – στις 21.00.

Χρονομέτρηση: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση στον αγώνα, με chip χρονομέτρησης που τοποθείται στο παπούτσι, και επιστρέφεται μετά το τέλος του αγώνα.(Οι  κατηγορίες  μπορεί  να  μεταβληθούν ανάλογα  με  τον  αριθμό  των  συμμετοχών).    

Κόστος συμμετοχής: O αγώνας είναι δωρεάν και δεν απαιτείται να καταβάλετε κάποιο χρηματικό αντίτιμο.

Γραμματεία αγώνα: H γραμματεία του αγώνα, θα ανοίξει 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα – από τις 16.00.

Δηλώσεις συμμετοχής :  Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ: https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=e71688f3cd91995142cf0616816c8f6b
Μέχρι και την Πέμπτη 28 Μαϊου 2015, μέχρι τις 18.00. Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών(μέχρι 20) θα γίνει δεκτός την ημέρα του αγώνα.

Διαμονή: Εάν επιθυμείτε διαμονή, μπορείτε να καταλύσετε στα ξενοδοχεία του Μυστρά και της Σπάρτης.Πληροφορίες και χάρτης διαδρομής και αιτήσεις στην Ιστοσελίδα: www.sparti.gov.gr  Για τεχνικά  θέματα  του  αγώνα  και διάφορες πληροφορίες μπορείτε  να  επικοινωνείτε  στα εξής τηλέφωνα:Καλομοίρης  Μιχαήλ στο  6942554549 και Γορανίτης Παύλος στο 6936853165 ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΟ Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ.Αττικής, θα πραγματοποιήσει ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή στον 9ο Παλαιολόγειο Δρόμο με 2 πούλμαν. Ώρα αναχώρησης ορίζεται η 13.00 μετά το μεσημέρι στις 30 Μαϊου 2015. Ώρα αναχώρησης από Μυστρά στις 22.30. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τον κο Σταύρο Τσιμακίδη στο 697 441 1515. Η εκδρομή θα κλείσει μετά την συμπλήρωση των θέσεων στα πούλμαν.

Σας περιμένουμε με χαρά να τρέξετε μαζί μας, σε έναν από τους ιστορικότερους αγώνες της χώρας – τον 9ο Παλαιολόγειο Δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ο Λαϊκό Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 7 χλμ. στη Φρουσιούνα
26-7-2014: Ο αθλητής Παναγιώτης Παπαβασιλείου διοργανώνει στη γενετηρά του την Φρουσιούνα Αργολίδος τον 3ο Λαϊκό Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 7 χλμ. το Σάββατο 26 Ιουλίου.
Posidonia Running Event 2020 - Aκύρωση
Αγώνας στον Πειραιά
Γυναικεία υπόθεση!
Ένας αγώνας μόνο για γυναίκες θα γίνει την Κυριακή 31 Μαρτίου στη Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Γλυφάδας – Τομέας Αθλητισμού διοργανώνει μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 5 χλμ. και βάδην 2 χλμ. μόνο για γυναίκες με την ονομασία WOMEN RUN. Φυσικά ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.
Back to Top