3ος Γύρος Ιεράπετρας «Τρέχουμε και συντρέχουμε»

3-5-2015: Ο Δήμος Ιεράπετρας σε συνεργασία με το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας διοργανώνουν την Κυριακή 3 Μαΐου αγώνα δρόμου 6 χλμ. για ενήλικες και 500-1000 μ. για παιδιά.

Share

Ο Δήμος Ιεράπετρας σε συνεργασία με το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας διοργανώνουν την Κυριακή 3 Μαΐου αγώνα δρόμου 6 χλμ. για ενήλικες και 500-1000 μ. για παιδιά.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Σας καλούμε να συμμετάσχετε και φέτος, μικροί και μεγάλοι, στον 3ο  Γύρο της Ιεράπετρας, αγώνα δρόμου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαΐου  2015 και ώρα 10 το πρωί, με αφετηρία και τερματισμό τον χώρο της υπαίθριας σκακιέρας, στην παραλία Ιεράπετρας πίσω από το Δημαρχείο.

Πάμε όλοι μαζί, με τις οικογένειές μας, να τρέξουμε ή να περπατήσουμε, για τη χαρά του αθλητισμού και ταυτόχρονα να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας. Όσοι θεατές και αγωνιζόμενοι το επιθυμούν, μπορούν να φέρουν τρόφιμα και παιχνίδια σε καλή κατάσταση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Αγώνες που θα διεξαχθούν:
1) 500 μέτρων για παιδιά Δημοτικού
Κατηγορίες: Αγόρια, Κορίτσια
2) 1000 μέτρων για παιδιά Γυμνασίου
Κατηγορίες: Αγόρια, Κορίτσια
3) 6 χλμ. (Γύρος της πόλης)
Κατηγορίες: 
Αγόρια 16-18, Κορίτσια 16-18
Ανδρες 19-40, Γυναίκες 19-40
Άνδρες 40 άνω, Γυναίκες 40 άνω

Επαθλα: Ο πρώτος κάθε κατηγορίας θα πάρει Κύπελλο – Αναμνηστικό Μετάλλιο.
Οι νικητές κάθε κατηγορίας θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.
Ολοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα.

Διαδρομή γύρου πόλεως 6 χλμ.: Παραλία Ιεράπετρας-Νέος Περιφερειακός-Ολυμπιονικών- 1ο & 2ο Λύκειο Ιεράπετρας – Λιμάνι – Παραλία (Σκακιέρα τερματισμός)

Εγγραφές – δηλώσεις συμμετοχών: Στην γραμματεία λίγο πριν την εκκίνηση των αγώνων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Λαϊκός Δρόμος Χαλκίδας «Chalkida Bridges Marathon»
15-5-2016: Ο Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ., και ο Σ.Π.Φ.Α. Ν. Ευβοίας σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης» και υπό την αιγίδα της Τ.Ο. Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς και Εύβοιας, διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα με την ονομασία «CHALKIDA BRIDGES MARATHOΝ».
Τρέχοντας δίπλα στη θάλασσα
Με έντονο ρυθμό συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον 1ο «Ποσειδώνιο» Ημιμαραθώνιο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαίου στο Παλαιό Φάληρο. Η περίοδος των εγγραφών έληξε και περίσσότεροι από 650 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν σε κάποιο από τα αγωνίσματα του προγράμματος. Ανοιχτή πρόσκληση με δωρεάν είσοδο για το Άλσος Ναυτικής παράδοσης στο Τροκαντερό για όλους τους συμμετέχοντες. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα.
3ος Αγώνας Κήρυξης της Ελληνικής Επανάστασης
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο