Λαμπαδηδρομία Στρατόπεδο Χαϊδαρίου – Σκοπευτήριο Καισαριανής

2-5-2015: Αθλητικοί Σύλλογοι και φορείς των Δήμως Χαϊδαρίου και Καισαριανής διοργανώνουν Λαμπαδηδρομία από το Στρατόπεδο Χαϊδαρίου έως το Σκοπευτήριο Καισαριανής.

Share

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, ο Δήμος Καισαριανής, ο ΑΠΣ  Απόλλων Δυτ  Αττικής, ο σύλλογος Δρομέων Σ.ΔΡΟ.ΚΟ.ΝΙ.ΚΕΡ οι Αθλητικοί σύλλογοι –φορείς των Δήμων Χαϊδαρίου και Καισαριανής καλούν όλους τους δρομείς να συμμετάσχουν στην Λαμπαδηδρομία αφιερωμένη στην μνήμη των 200 Ελλήνων πατριωτών που εκτελέστηκαν στο σκοπευτήριο της Καισαριανής την πρωτομαγιά του 1944 και όλων που είχαν την ίδια τύχη κατά την διάρκεια της ναζιστικής κατοχής από το 1941 έως και το 1944.

Η  Λαμπαδηδρομία, απόστασης 13 χλμ., θα ξεκινήσει στις 18.15 ακολουθώντας την εξής πορεία: Στρατόπεδο Χαϊδαρίου έξοδος λεωφόρο Αθηνών, Λεωφόρο Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου, Σάμου, Λεωφόρο Γ. Καραισκάκη, Ιερά Οδό, Πειραιώς, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, Κάραβελ, και μετάβαση στον τόπο της θυσίας  όπου θα γίνει και η τελετή λήξης με το άναμμα του βωμού.

Κατά την διάρκεια της Λαμπαδηδρομίας οι δρομείς θα εναλλάσσονται στην μεταφορά της φλόγας.

Όλοι που θα συμμετέχουν θα είναι σε ένα μπλοκ όλοι μαζί, πίσω από τους δρομείς θα ακολουθεί λεωφορείο σκούπα για όποιον δεν μπορεί να ακολουθήσει. Νερά θα υπάρχουν στην Ιερά Οδό και Θηβών, στο Σύνταγμα και στο τερματισμό. Οι αθλητές που θα έρθουν με δικά τους αυτοκίνητα μετά το τέλος της Λαμπαδηδρομίας θα γυρίσουν πίσω με λεωφορεία της διοργάνωσης. Επίσης θα υπάρχει λεωφορείο που θα μεταφέρει τα ρούχα τους για να αλλάξουν μετά το τέλος της Λαμπαδηδρομίας.
Μετά το τέλος θα υπάρχει και μουσική συναυλία και όποιος επιθυμεί μπορεί να παραμείνει και να γυρίσει με  λεωφορεία της διοργάνωσης που θα γυρίσουν αργότερα.

Θα υπάρχει αστυνομική και ιατρική κάλυψη και ασθενοφόρο ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τρίτη 28/4 σε:
– Σάμιο Κων/νο 6976079500
– Τσιμακίδη Σταύρο 6974411515    
– Τουμανίδη Δημήτρη 6973506483

Ώρα συγκέντρωσης: 17:15 μπροστά στην είσοδο του στρατοπέδου Χαϊδαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«5ος Αχίλλειος Άθλος» Ημιμαραθώνιος Δρόμος
24-9-2017: Για 5η φορά θα διεξαχθεί στα Φάρσαλα αγώνας δρόμου με την ονομασία “Αχίλλειος Άθλος”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο