3ο Spetsathlon

26-4-2015: Η C-lab διοργανώνει το τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου αγώνες τριάθλου sprint & endurance στις Σπέτσες.

Share

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου και συγκεκριμένα από τις 25-26 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν στις Σπέτσες το 3o Spetsathlon.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες τριάθλου των παρακάτω κατηγοριών:

Sprint:
750 μ. κολύμπι – 25 χλμ. ποδηλασία – 5 χλμ. τρέξιμο

Endurance:
1.500 μ. κολύμπι – 50 χλμ. ποδηλασία – 10 χλμ. τρέξιμο

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμμετέχουν στις παραπάνω αποστάσεις ατομικά, ή ομαδικά (ένα άτομο για κάθε αγώνισμα) ενώ επιπλέον θα διεχξούν και αγώνες κολύμβησης 1.000 μ. αλλά και ποδηλατικός 25 χλμ. στους οποίους οι αθλητές θα μπορούν να συμμετέχουν επιπλέον δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης spetsathlon.com ή πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο μαραθώνιος του Ολύμπου
Ο Olympus Marathon αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αγώνες βουνού στη χώρα μας και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατοντάδων δρομέων. Φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου.
400 δρομείς έτρεξαν στη Μεσσήνη
1-4-2012: Μπορεί τα περισσότερα βλέμματα να ήταν στραμμένα στο μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως την Κυριακή είχαμε έναν ακόμα αγώνα μαραθώνιας απόστασης στη Μεσσήνη. Ο αγώνας που έγινε για 7η φορά ήταν αρκετά πετυχημένος ενώ έλαβαν μέρος περισσότεροι από 200 δρομείς στο μαραθώνιο όπου νικητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Καλομοίρης με 2:39:21 και άλλοι 181 στον αγώνα των 10 χλμ. που έγινε μέσα στην μεσσηνιακή πόλη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο