2ος Νικηφόρειος Δρόμος

19-4-2015: Αγώνες δρόμου στη Δημοτική Ενότητα Νικηφόρου Φωκά Ρεθύμνου

Share

Με πυρετώδεις εργασίες συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον «2ο ΝΙΚΗΦΟΡΕΙΟ ΔΡΟΜΟ» που θα γίνει την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 και θα λάβει χώρα όπως προσδιορίζει η ονομασία του και φέτος στην Δημοτική Ενότητα Νικηφόρου Φωκά του Δήμου Ρεθύμνης. Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, και σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της παραπάνω περιοχής συνεργάζονται για μια διοργάνωση που τείνει να γίνει θεσμός για τον Δήμο Ρεθύμνης προσελκύοντας και φέτος αρκετούς αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Σκοπός των διοργανωτών είναι η γνωριμία με την ενδοχώρα του Δήμου και του Νομού Ρεθύμνης γενικότερα αναδεικνύοντας τις ομορφιές και το φυσικό κάλος και προβάλλοντας την ζεστασιά και φιλοξενία των κατοίκων της εν λόγο περιοχής όπου και φέτος υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για κάθε συμμετέχοντα θεατή ή επισκέπτη.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει:
1) Αγώνα Δρόμου απόστασης 22.600μ.,
2) Αγώνα Δρόμου και Δυναμικό Βάδισμα 5.300μ.,
3) Σκυταλοδρομία 2 Χ 11.300μ., 
4) Παιδικό αγώνα 1.200μ.
5) Παιδικό αγώνα 2.000μ. 
6) Ποδηλατοβόλτα 22.600μ.,
7) Φυσιολατρική Περιπατητική Διαδρομή Βουνού

Όλες οι παραπάνω δράσεις είναι με δωρεάν συμμετοχή πολλά δώρα και με έκπτωση 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στη γραμμή ΧΑΝΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ απο την ΑΝΕΚ LINES για τους συμμετέχοντες εκτός ΚΡΗΤΗΣ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και όπως δείχνουν τα πράγματα για την ώρα θα ξεπεράσουν τις περυσινές αφού το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

α) μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Δήμου: http://www.rethymno.gr μετά από συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης .
β) Με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής στο γραφείο του τμήματος Αθλητισμού (Κλειστό Γυμν.«Μελίνα Μερκούρη») 08.00-15.00 
Εmail: [email protected] 
γ) Στο φαξ : 28310 – 55645

δ) facebook Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο