Mαγευτική διαδρομή

Λίγες ημέρες απομένουν από τον Μαραθώνιο της Οίτης HERCULES MOUNTAIN MARATHON που φέτος διεξάγεται την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου. H διαδρομή διαφοροποιείται ελαφρώς φέτος για να μην υπάρχει επιβάρυνση στο εύθραυστο οικοσύστημα του Εθνικού Δρυμού της Οίτης.

Share

O HERCULES MOUNTAIN MARATHON ή αλλιώς ΟΡΕΙΝΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΙΤΗΣ “ΗΡΑΚΛΗΣ” πραγματοποιείται και φέτος την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στα μονοπάτια της Οίτης. Ο αγώνας εντάσσεται στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ορεινών Αθλημάτων Οίτης και περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες βουνού που διεξάγονται το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο.

Η διαδρομή των 38 χλμ. περνά μέσα από τον Εθνικό Δρυμό της Οίτης. Στη φετινή διοργάνωση έχουν γίνει κάποιες μικρές αλλαγές που έχουν σαν στόχο να προστατέψουν το ευαίσθητο οικοσύστημα. Οι αλλαγές αυτές δεν θα επηρεάσουν τους αθλητές και τους χρόνους τους. Αφορούν την κίνηση των οχημάτων και των εθελοντών των σταθμών. Ο στόχος είναι (στα λίγα χιλιόμετρα που διέρχεται η διαδρομή από τον Εθνικό Δρυμό) να μην υπάρχει καμιά επιβάρυνση στη χλωρίδα και πανίδα.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω του site του αγώνα: www.natureinaction.gr έως και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στη σελίδα εγγραφών όπου αναφέρονται και οι κανονισμοί που ισχύουν όπως και τις περασμένες χρονιές.
Επίσης θα δοθεί και φέτος συλλεκτικό μπλουζάκι το οποίο θα είναι τεχνικό (διαπνέον), ειδικό για ορεινό τρέξιμο, από επώνυμη εταιρία του χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.natureinaction.gr και στο τηλ.: 2231038007 ή 6932271106 Λουκάς Πρατίλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μultisport fun!
23-9-2008: Η σειρά αγώνων τριάθλου και διάθλου που πραγματοποιούνται στο Μoraitis Sports Center στον Σχινιά, με το όνομα Schiniathlon, έχουν κερδίσει την αγάπη των multi-sport αθλητών που έρχονται εδώ με σκοπό να ακολουθήσουν πιστά την προτροπή των διοργανωτών: «Have fun!».
2ος Νυχτερινός Αγώνας Θράκης
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Βρείτε το όνομα σας στη λίστα με τους συμμετέχοντες του 29ου Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. Αρχικά Λ έως και N
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 29ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 Χλμ. ή 2 Χλμ. για παιδιά – βρείτε το όνομα σας (πατήστε Ctrl+F και πληκτρολογίστε το με κεφαλαίους χαρακτήρες χωρίς τόνους) ελέγξτε αν είναι σωστά τα στοιχεία σας και αναζητήστε την ημέρα του αγώνα τον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπ χρονομέτρησης στην αντίστοιχη τέντα. Αν δεν έχετε πληρώσει το κόστος συμμετοχής μπορείτε να το κάνετε την ημέρα του αγώνα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο