Προς τιμή του Γιάννη Ιωαννίδη

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί στις Λιθίνες Δήμου Μακρύ Γιαλού, αγώνας δρόμου 4,5 χλμ. με την ονομασία Ιωαννίδειος Δρόμος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιθινών.

Share

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, και ημέρα της Ιεράς Πανήγυρης της Παναγίας, στις 18:30 θα διεξαχθεί στις Λιθίνες Δήμου Μακρύ Γιαλού, αγώνας δρόμου 4,5 χλμ. με την ονομασία Ιωαννίδειος Δρόμος. Ο αγώνας διεξάγεται από το 1980 και διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιθινών.

Στοιχεία αγώνα:

Διαδρομή:
Από τον τάφο του Γιάννη Ιωαννίδη στον Μαρουλά Κοινωτικού διαμερίσματος Λιθινών, έως τις Λιθίνες στον χώρο της παιδικής χαράς.

Εκκίνηση:
Στις 18:30.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Την ημέρα του αγώνα στις 17:00 στον χώρο της παιδικής χαρ΄άς στις Λιθίνες.

Ιατρικός έλεγχος:
Οι αθλητές / αθλήτριες θα συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.

Ιατρική κάλυψη:
Από τους εθελοντές διασώστες της ΕΔΕΑΚ.

Έπαθλα:
Οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας θα λάβουν μεγάλλια, ενώ ο πρώτος κάθε κατηγορίας κύπελλο και μετάλλιο. Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα.

Δεξίωση:
Μετά την απομονή των επάθλων, θα ακολουθήσει δεξίωση των επισήμων και των αθλητών στον χώρο της παιδικής χαράς.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 6976551009 Χριστίνα Χατζάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι νικητές του πρωταθλήματος
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο αγώνας βουνού “Μονοπάτι Παρνασσού” με μεγάλη συμμετοχή. Δείτε τους νικητές του πρωταθλήματος.
Νέο ρεκόρ συμμετοχών στα Τρίκαλα - Πούλιος και Πουλίδου οι νικητές
Με εξαιρετική επιτυχία και κάτω από καλές συνθήκες πραγματοποιήθηκε ο 5ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος “Θανάσης Σταμόπουλος” με τη συμμετοχή 1000 περίπου δρομέων στους τρεις αγώνες του προγράμματος. Μεγάλος νικητής ο Κώστας Πούλιος, του Παναθηναϊκού με χρόνο 1:05:50 ενώ στις γυναίκες επικράτησε η Φιλίππα Πουλίδου του ΓΑΣ Ιλισσός με 1:24:57. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
17/20-10-2019: Ορεινοί αγώνες στο Τείχιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο