3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου: Τρέχουμε στην Ηλιούπολη «Σωκράτης Γκιόλιας»

29-3-2015: Την Κυριακή 29 Μαρτίου ο ΓΣ Ηλιούπολης σε συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Ηλιούπολης διοργανώνει αγώνα δρόμο στη μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια.

Share

Την Κυριακή 29 Μαρτίου ο ΓΣ Ηλιούπολης σε συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Ηλιούπολης διοργανώνει αγώνα δρόμο στη μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια. Ο αγώνας περιλαμβάνει την απόσταση των 5 χλμ. και έναν αγώνα 1 χλμ. για παιδιά. Εκκίνηση στις 11:30 από την πλατεία Φλέμινγκ.

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ και τον Δήμο Ηλιούπολης διοργανώνει στις 29 Μαρτίου για 3η συνεχόμενη φορά τον λαϊκό αγώνα «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη», αφιερωμένο στη μνήμη του μαχόμενου ηλιουπολίτη δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Φέτος ο αγώνας θα είναι 5.000μ. με παράλληλο δρόμο 1.000μ. για παιδιά έως 14 ετών. Το πρωινό της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου θα μας βρει στην πλατεία Φλέμινγκ έτοιμους για την εκκίνηση. Ελάτε να τρέξετε μαζί μας τιμώντας τον Σωκράτη. Για τους “γνώστες” της περιοχής θα είναι μια ευκαιρία να δουν με την ξεχωριστή οπτική γωνία του δρομέα το καθημερινό τους περιβάλλον, και για τους “αμύητους” θα είναι μια ευκαιρία να “χαρτογραφήσουν” της περίφημες πλατείες της Ηλιούπολης. Ο αγώνας «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη» έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των δρομέων ως ένα αξιόλογο αγωνιστικό ραντεβού. Από φέτος, ο στόχος είναι ο λαϊκός δρόμος «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη, Σωκράτης Γκιόλιας» να γίνει θεσμός και, παράλληλα, να συνεχίσει να αποτελέσει κίνητρο και ευκαιρία για ένα ευρύτερο κομμάτι της κοινωνίας να γνωρίσει την χαρά του τρεξίματος και του αθλητισμού!»

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΓΣ Ηλιούπολης www.ilioupolis-ac.gr και στο τηλ.: 210 9916386.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λέβαδος Mountain Trail 2018
21-1-2018: Ορεινοί αγώνες 23,5 & 10,8 χλμ.
B2Run Greece
10-10-2019: Αγώνας Corporate Running στο ΟΑΚΑ
Με επιτυχία η Χίος!
Η Χίος φιλοξένησε για 2η συνεχόμενη χρονιά, τον 20 Ημιμαραθώνιο στο νησί της Μαστίχας. Στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 225 δρομείς στους τρεις αγώνες του προγράμματος. Δείτε περισσότερα!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο