Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το Γύρο Δάφνης

Άρχισαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον 2ο Αγώνα Δρόμου Γύρου Δάφνης – Υμηττού με την ονομασία Day Run που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιουνίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιουνίου ο 2ος Γύρος Δάφνης – Υμηττού 10 χλμ. που πλέον θα ονομάζεται Day Run και διοργανώνουν ο δρομέας Στάθης Κιουλαφής σε συνεργασία με τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού.

Στοιχεία αγώνα:
Ώρα εκκίνησης:
10:30
Απόσταση: 10 χλμ. (η απόσταση αυξήθηκε από 7 που ήταν πέρυσι σε 10 χλμ. και ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε μία στροφή).
Ώρα προσέλευσης: 9:45. Παρακαλούνται οι δρομείς να προσέλθουν έγκαιρα για την ομαλότερη διεξαγωγή της οργάνωσης αλλά και για να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες για τη διαδρομή.
Σημείο συγκέντωσης: Πλατεία Δημαρχείου (στο Ταχυδρομείο της Δάφνης – Πλατεία Ηρώων).
Παροχές: Θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν ενώ οι τρεις πρώτοι άντρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες θα πάρουν κύπελλα και ξεχωριστά μετάλλια. Επίσης θα υπάρξει μουσική κάλυψη από τον KISS FM, νερά, χυμοί Amita, καθώς και διαφημιστικές κρέμες για τα πόδια από την Natura Pharm.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά έως και τις 17 Ιουνίου μέσω του e-mail: [email protected]

Μήνυμα διοργανωτών:
Η διοργάνωση θα ήθελα να ενημερώσει τους συμμετέχοντες ότι καθώς και πέρυσι ξεκίνησαν τον αγώνα χωρίς αντίτιμο θα ήθελαν να συνεχίσουν και φέτος. Καθώς όμως υπάρχουν ιδιαίτερες οικονομικές δυσκολίες και η κάλυψη του αγώνα ως προς τη χρονομέτρηση βρίσκεται ακόμα σε διαπραγμάτευση προτείνουν σε όποιον το επιθυμεί να φέρει δικό του χρονόμετρο.
Οι δρομείς που θα συμμετέχουν θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και με δική τους ιατρική ευθύνη. Καλό θα ήταν όπως και πριν από  κάθε αγώνα να προηγούνται καρδιολογικές εξετάσεις.

Πληροφορίες:
6944567370 Στάθης Κιουλαφής
 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17ος Δικταίος Δρόμος
Γραφική διαδρομή στο Οροπέδιο Λασιθίου σε υψόμετρο 820 μέτρων με ώρα εκκίνησης 17:00 ενώ θα διεξαχθούν και αγώνες 1.000 και 2.000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. Επικοινωνία κ.Γιάννης Παντατοσάκης 6972865015 και Μύρων Σφακιανάκης 6976434950.
19-2-2017: Ο Α’ αγώνας της σειράς θα γίνει στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο