3ος Αγώνας Δρόμου Κόρισσος

29-8-2015: Η «Ανοικτή Πρωτοβουλία ΙΣSOS» διοργανώνει σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους αγώνα δρόμου με την ονομασία «3ος Αγώνας Δρόμου Κόρισσος».

Share

Η  «Ανοικτή Πρωτοβουλία ΙΣSOS»  με τη  συνεργασία του ΣΕΒΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ «Ο ΒΙΚΤΩΡ», του  παραρτήματος του ΕΣΥΝ, του ΕΚΑΟΚ Κέρκυρας «Ο ΛΑΟΔΑΜΑΣ» και της ΠΕΠΦΑ  ΚΕΡΚΥΡΑΣ διοργανώνουν το Σάββατο 29 Αυγούστου αγώνα δρόμου με την ονομασία «3ος Αγώνας Δρόμου Κόρισσος».
Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 21 χλμ., 7 χλμ. αλλά και περιπατητική διαδρομή 7 χλμ. στην παραλία και το Κεδροδάσος του Ίσσου στη Νότια Κέρκυρα.

Σύντομα θα αναρτηθεί η πλήρη προκήρυξη.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.korissos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Dirfys Marathon
19-7-2015: Την Κυριακή 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Δίρφυ ο ορεινός αγώνας Dirfys Marathon. H διοργάνωση περιλαμβάνει δύο αποστάσεις, 13 χλμ. και 29 χλμ.
5ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Κατούνας
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Ο αγώνας των ρεκόρ!
Ο τρίτος αγώνας Alpamayo Pro Trail Race 2009 ήταν χωρίς αμφιβολία και ο πιο επιτυχημένος. Ο υπερδιπλασιασμός των συμμετοχών και η εξαιρετική διοργάνωση οδήγησαν σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Μεγάλοι νικητές του αγώνα και φέτος με νέα ρεκόρ διαδρομής ο Αλέξης Καμπουρόπουλος και η Ασημίνα Συλαίου. Δείτε τα τελικά αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο