4ο Ψάθαθλον Αττικής

7-6-2015: Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας και ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτ.Αττικης διοργανώνουν την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, στην Ψάθα – Αλεποχωρίου, τον αγώνα τριάθλου 4ο Ψάθαθλον.

Share

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας και ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτ.Αττικης διοργανώνουν την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, στην πανέμορφη περιοχή Ψάθας – Αλεποχωρίου, για το 4ο Ψάθαθλον που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Οι αγώνες γίνονται στα πλαίσια του οικογενειακού αθλητισμού-Δια βίου άθλησης με υγιή συναγωνισμό και για φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ (παιδιά με Νεοπλασματική Ασθένεια).    

Οι κρυστάλλινες παραλίες, κατά την ποδηλατική και δρομική διαδρομή με φόντο τα πανέμορφα βουνά Κιθαιρώνας-Γεράνια-Πατέρας-Ελικώνας είναι αναμφίβολα η πρόκληση για ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.

1η εκκίνηση sprint 8.00 π.μ. 750μ κολύμπι-20χλμ ποδηλασία-5χλμ τρέξιμο (Ατομικό και ομαδικό).
2η εκκίνηση 10.30π.μ (Για μαθητές ) 150μ κολύμπι -2χλμ ποδηλασία -500μ τρέξιμο.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Υπό την αιγίδα Ν.Π.Δ.Δ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ –ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  ΗΡΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ  και του Συλλόγου Α.Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ  Δυτ. Αττικής, διοργανώνονται  αγώνες τριάθλων (ατομικού- ομαδικού)  στα πλαίσια φιλανθρωπικού σκοπού  με στόχο τη διάδοση  του τριάθλου μέσω του (οικογενειακού αθλητισμού)-(δια βίου άθληση με υγιή συναγωνισμό).  

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Ψάθα Aττικής Κυριακή 7 Ιουνίου 2015.  
Η  1η εκκίνηση θα δοθεί στις 8.00 π.μ. με (sprint  triathlon) 750 μέτρα κολύμπι – 20  χιλ ποδηλασία (Ψάθα –Αλεποχώρι- Ψάθα) –  5 χιλ τρέξιμο.
Η 2η εκκίνηση  για μαθητές  θα δοθεί στις 10.30’ και  περιλαμβάνει 150 μ. κολύμπι – 2.000 μ. ποδηλασία – 500 μ. τρέξιμο. Οι  αποστάσεις ποδηλασίας- τρεξίματος είναι επίπεδες στα κρυστάλλινα παράλια του Κορινθιακού κόλπου  με φόντο τα όρη Γεράνεια-Πατέρα-Κιθαιρώνα-Ελικώνα. Η κολύμβηση θα είναι τριγωνική.  
Ομαδικό με 2 η 3 αθλητές-ες για κάθε αγώνισμα  θα υπάρξει μόνο στην 1η εκκίνηση στην οποία οι αθλητές θα  χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά  ανά αγώνισμα. Οι  τριαθλητές για να λάβουν συμμετοχή θα πρέπει να φέρουν απαραιτήτως κολυμβητικό σκουφάκι, ποδήλατο με κράνος και  πιστοποιητικό υγείας. Απαγορεύεται το κολλητήρι στην ποδηλασία και οι ολόσωμες κολυμβητικές στολές (επιτρέπονται τα κορμάκια). Οι μικροί μαθητές-τριες θα συνοδεύονται από τους γονείς τους στην γραμματεία για τον αριθμό συμμετοχής τους και έχουν το δικαίωμα να κολυμπήσουν με  μπρατσάκια και να ποδηλατήσουν με βοηθητικές ρόδες. Στην 1η εκκίνηση θα βραβευτούν με κύπελλα οι τρείς πρώτοι –πρώτες  στο ατομικό,  και τα ομαδικά  με ένα κύπελλο. Επίσης θα βραβευτούν οι ηλικιακές κατηγορίες αντρών γυναικών  39-49, 49 – άνω  με κύπελλο οι 1οι και μετάλλια 2οι 3οι. Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια. Για την ασφάλεια των αθλητών θα  προβλεφτούν τα απαραίτητα μέτρα. H οργανωτική  επιτροπή παρακαλεί τους αγωνιζόμενους να είναι μία ώρα πιο νωρίς στην γραμματεία για την συμμετοχή τους.  

Οι  συμμετέχοντες θα πρέπει  θα καταβάλουν  το συμβολικό ποσό των 15 ευρώ από τα οποία θα αφαιρεθούν τα  έξοδα  αγώνα και τα υπόλοιπα θα δοθούν  στον Σύλλογο  Φλόγα (Παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια). Θα αναγράφουν  το όνομά τους στο έντυπο κατάθεσης Εθνικής τράπεζας του  δικαιούχου (εντεταλμένου Συλλόγου Απόλλων) Αναστάσιου Σταθόπουλου υπ’ αριθ. 188/631484-84, ΙΒΑΝ GR 9001101880000018863148484 και θα το αποστέλλουν μαζί με την φόρμα αγωνιστικής συμμετοχής τους  ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected] ή στο fax 210-4960407 με πλήρες στοιχεία και τηλ. Επικοινωνίας μέχρι την τρίτη 2/6/2015.  
Για να κατεβάσετε τη δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.

O μικρός αγώνας για μαθητές είναι δωρεάν.  Η  εκκίνηση στις 8:00 γίνεται  όπως τις προηγούμενες χρονιές  προς αποφυγή της ζέστης  και την μετέπειτα  μεγάλη κάθοδο των  αυτοκινήτων η οποία θα δυσκόλευε  σε μεγάλο βαθμό  το έργο  της τροχαίας στο αγώνισμα της ποδηλασίας. Οι ενδιαφερόμενοι του λεκανοπεδίου Αττικής  μπορούν να έρθουν  στην  περιοχή   μέσω Μάνδρας-Βιλλίων,  ή μέσω Μεγάρων.   

Για  περισσότερες πληροφορίες  στο 6945536280».            

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άρωμα γυναίκας
Η ροζ κορδέλα είναι το σύμβολο της υποστήριξης για τις γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού παγκόσμια. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού διοργανώνεται ο πρώτος αγώνας δρόμου μόνο για γυναίκες.
12-3-2017: Για 2η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας ο αγώνας Διάθλου.
6ος Ορειβατικός Αγώνας Δρόμου & 2ος Αγώνας Χαμηλού Υψομέτρου Ελασσόνας
5-8-2018: Αγώνες 16 & 7 χλμ. στην Ελασσόνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο