6o Day Run

14-6-2015: O 6ος αγώνας δρόμου Δάφνης – Υμηττού 6ο Day Run θα διεξαγχθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015.

Share

O Δήμος Δάφνης – Υμηττού, ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και ο Δρομέας Στάθης Κιουλαφής θα διοργανώσουν την Κυριακή 14 Ιουνίου τον 6ο Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. Δάφνης – Υμηττού “Day Run”.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ημ/νία διεξαγωγής: Κυριακή 14 Ιουνίου 2015
Τόπος συγκέντρωσης: Δημαρχείο Δάφνης (πλατεία Ηρώων-πάρκο)
Ώρα συγκέντρωσης δρομέων: 8:00 το πρωί
Ώρα εκκίνησης αγώνα: 9:30 το πρωί

O ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ
O ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
και ο Δρομέας Στάθης Κιουλαφής

 Σας καλωσορίζουν στον
6Ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 χλμ   ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ 

Αγαπητοί Δρομείς,
Η αγάπη μου για το τρέξιμο και τον αθλητισμό και η θετική σας ανταπόκριση στο Day Run με κάνει για 6η συνεχόμενη χρονιά να θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στη διοργάνωση του 6ου Day Run ώστε όλοι εσείς που θα συμμετάσχετε σε αυτό να λάβετε στην ουσία μέρος σε ένα αθλητικό γεγονός το οποίο έχει και πολιτιστικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.
Σας καλώ όλους να τρέξετε μαζί μας την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015.

■ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Και φέτος οι χορηγίες του DAY RUN καλύπτουν ένα τμήμα των εξόδων της διοργάνωσης.
Οι περισσότερες χορηγίες αφορούν την προσφορά προϊόντων που θα κληρωθούν στους δρομείς μετά τον τερματισμό τους καθώς και την προσφορά υπηρεσιών και διαφόρων ειδών της διοργάνωσης.
Ετσι χρειάζεται και φέτος να ζητήσω τη συνδρομή σας του 1 ευρώ  για την πλήρη κάλυψη των οικονομικών εξόδων της διοργάνωσης.
Το ποσό αυτό θα καλύψει το κόστος του αγώνα που δεν καλύπτεται από τις χορηγίες σε προϊόντα, είδη ή υπηρεσίες.
To αντίτιμο του 1 ευρώ θα δίνεται με την παραλαβή των αριθμών.
Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόησή σας.

■ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, ο αγώνας θα έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα.
Μαζί μας θα βρίσκεται ο Πανελλήνιος Σύλλογος για άτομα με εγκεφαλική παράλυση και σύνδρομο Down – ΦΡΟΝΤΙΔΑ, στο οποίο όποιος επιθυμεί μπορεί να συνδράμει για την ενίσχυση της δράσης του τις ημέρες που θα δοθούν οι αριθμοί καθώς και την ημέρα του αγώνα.
Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του συλλόγου ΦΡΟΝΤΙΔΑ θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.frodida.gr

■ ΠΑΡΑΛΑΒΗ  ΑΡΙΘΜΩΝ
Οι αριθμοί θα δοθούν στους δρομείς την Παρασκευή 12 Ιουνίου και το Σάββατο 13 Ιουνίου στην καφετέρια EMPORIO CAFE από τις 10:00 το πρωί εώς τις 21:00 το βράδυ.
Διεύθυνση: Παπαναστασίου 1 (Πλ.Καλογήρων / Μετρό Δάφνης).
Την Κυριακή 15 Ιουνίου θα δοθούν αριθμοί μόνο στους δρομείς που έρχονται από μακρινές περιοχές και επαρχία και ώρες αυστηρά  7:00 με 8:00 το πρωί.

■ Το EMPORIO CAFE όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη διαφημιστική καμπάνια του αγώνα και είναι ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της διοργάνωσης

■ ΜΕΤΑΛΛΙΑ  ΔΡΟΜΕΩΝ
Σε όλους τους δρομείς θα δοθούν μετά τον τερματισμό τους αναμνηστικά μετάλλια.
Οι 3 πρώτοι άντρες και οι 3 πρώτες γυναίκες, ως νικητές και νικήτριες του αγώνα, θα πάρουν κύπελλα και ξεχωριστά μετάλλια.

■ ΣΤΑΘΜΟΙ  ΝΕΡΟΥ
Θα υπάρχουν (2) σταθμοί με νερό κατά τη διάρκεια της διαδρομής και (1) σταθμός στον τερματισμό.

■ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Α) Για ηλεκτρονικές εγγραφές πατήστε ΕΔΩ
Παρακαλούμε να σταλεί εώς και την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 στο e-mail: [email protected]

Β) Για τηλεφωνικές εγγραφές παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα της γραμματείας:
6944148701 (vodafone)  6980253370 (cosmote)

■ ΧΑΡΤΗΣ  ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η διαδρομή του αγώνα είναι η εξής:
Κανάρη (εκκίνηση)-Λ.Παπαναστασίου-Ακροπόλεως-Μπουμπουλίνας-Εθν.Μακαρίου-Γραβιάς (συνεχίζει Χίου)-Ηπείρου-Λ.Αλ.Παναγούλη-Πλατεία Υμηττού-Βρυούλων-Ναυπλίου-Μελ.Μερκούρη-Καλλιπόλεως-Κολοκοτρώνη-Κωνσταντινουπόλεως-Κοτυώρων-Λ.Σμύρνης-Κωνσταντινουπόλεως-Ασπένδου-Προύσης-Λ.Ηλιουπόλεως-Ειδομένης-Τριπόλεως-Λ.Α.Παπαναστάσιου-Ακροπόλεως-Μπουμπουλίνας-Εθν.Μακαρίου-Γραβιάς-Αγ.Βαρβάρας-Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης (τερματισμός).

■ ΠΑΡΟΧΕΣ – ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ  ΧΩΡΟΣ
Πριν την έναρξη του αγώνα και μετά τον τερματισμό σας μπορείτε να κάνετε μία περιήγηση στην έκθεση των χορηγών.
Φέτος θα κληρωθούν πάρα πολλά δώρα αμέσως μετά τις απονομές, όπου καλό θα ήταν να παραβρίσκεστε όλοι για να πάρετε τα δώρα σας.

Την ημέρα του αγώνα θα παρέχουμε σε κάθε δρομέα τα παρακάτω:
1. Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση (για τον ατομικό χρόνο το κάθε δρομέα)
2. Μετάλλιο (ως αναμνηστικό του αγώνα).
3. Δίπλωμα (ως αναμνηστικό του αγώνα).
4. Νερά από την Coca-Cola Τρία Εψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AΥPA.
5. Χυμούς από την Προμηθευτική Τροφίμων ΑΕ.
6. Περίπτερο από τους ανεξάρτητους συνεργάτες της  Herbalife  (υπεύθυνος: Αρης Λάμπρου) όπου θα παρέχουν ισοτονικά για την καλύτερη απόδοσή σας στον αγώνα.
7. Περίπτερο από τις σχολές χορού Latin 4U που θα κληρώσουν δωρεάν μαθήματα χορού.
8. Περίπτερο από το κατάστημα Intersport Δάφνης το οποίο θα παρέχει στους δρομείς δωρεάν πελματογράφηση και θα κληρώσει μαζί με την Αsics 2 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια.
9. Περίπτερο από τo κατάστημα Let’ Tech Now το οποίο θα κληρώσει ένα set ασύρματο πληκτρολόγιο και mouse, ένα mouse και ένα power bank.
10. Περίπτερο από τη Natural Health Science η οποία θα παρέχει την αθλητική μάλαξη αποκατάστασης των δρομέων.
11. Περίπτερο από την καλλιτεχνική δημιουργική ομάδα Wood Rock Art που θα κάνει 3 κληρώσεις από τις δημιουργίες της από φυσικά υλικά (πέτρα / ξύλο / βρύα).

Επίσης κληρώσεις θα κάνουν οι παρακάτω χορηγοί:
1) Η Panellinios Agora Games θα κληρώσει 1 ανδρικό και 1 γυναικείο αθλητικό παπούτσι της On.
2) Τα γυμναστήρια Bodyfit θα κληρώσουν 2 μηνιαίες συνδρομές στο γυμναστήριο, 1 δίμηνη συνδρομή στο γυμναστήριο και 4 set από τρία βιβλία.
3) Η Lotto θα κληρώσει 2 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια Running.
4) Το κατάστημα Pearl Izumi Corner  (Top Cycles) θα κάνει κληρώσεις στα είδη του.

■ ΜΟΥΣΙΚΗ  ΚΑΛΥΨΗ
Όπως και κάθε χρονιά έτσι και φέτος ο Κiss FM 92.9 με το μουσικό παραγωγό Γιώργο Παπατριανταφύλλου θα έχει τη μουσική κάλυψη του αγώνα.

■ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΚΑΛΥΨΗ
Μαζί μας θα είναι για ακόμα μία χρονιά: η Free Run και το Foto – Trexoume που θα παρέχουν δωρεάν τη φωτογραφική κάλυψη του αγώνα

■ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Μαζί με τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ φέτος ενώνω και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ και θα έχω καλεσμένο τον γνωστό σε όλους μας κο Θανάση Σπυρόπουλο μαζί με το γιό του Κώστα Σπυρόπουλο, οι οποίοι παρουσιάζουν εδώ και χρόνια την Τέχνη του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών (Καραγκιόζη) με τον οποίο έχουμε μεγαλώσει. Ο κος Θανάσης και ο κος Κώστας Σπυρόπουλος θα μας μιλήσουν πριν την έναρξη του αγώνα ως επίτιμοι καλεσμένοι και θα διαθέσουν προσκλήσεις για τις παραστάσεις τους. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:  www.karagiozisspiropoulou.gr

■ SITΕ  ΑΓΩΝΑ
Οι δρομείς μπορούν να περιηγηθούν σε αυτό το site: www.dayrundafni.wordpress.com και να πάρουν πληροφορίες για τη διοργάνωση. Επιπλέον μπορούν να στείλουν τις παρατηρήσεις τους και τα σχόλιά τους σχετικά με τη διοργάνωση στο πλαίσιο: σχόλια Δρομέων.

Για την εθελοντική κατασκευή της ιστοσελίδας ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου και συναθλητή  Αθανάσιο Αντεριώτη.

■ ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
Θα υπάρχει χώρος φύλαξης των προσωπικών σας αντικειμένων.

■ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ  ΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ευχαριστώ πολύ το 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο (ΕΑΕΠ) και τη διευθύντριά του κα Βασιλική Πασχαλιώρη που μας διαθέτει το χώρο για την αποθήκευση υλικών της διοργάνωσης.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς και όλες τις εθελοντικές ομάδες οι οποίες είναι οι εξής:
1) το Scooter Club Hellas, που θα συμμετέχει και φέτος ενεργά με τα μέλη του και τις μηχανές του φροντίζοντας για την διαφύλαξη των δρομέων και την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
2) την ποδηλατική ομάδα Δάφνης Bike Fun όπου με τους ποδηλάτες της θα διασφαλίσει την ασφάλεια των δρόμων κατά τη διάρκεια του αγώνα.
3)  Τους Αγανακτισμένους Μοτοσικλετιστές Ελλάδας οι οποίοι ως ομάδα μοτοσικλετιστών που έχουν και κοινωνική δράση θα βοηθήσουν στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
4) το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που θα φροντίσουν για την υγεία των δρομέων.
5) και σε όλη την ομάδα των εθελοντών του Day Run – γραμματεία & σταθερούς εθελοντές –  οι οποίοι  βοηθούν και αυτοί με τη σειρά τους κάθε χρόνο στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα.

■ Ευχαριστώ πολύ την τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων STAGER – Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ για τη χορηγία της και το προσωπικό της  που θα βοηθήσει υποστηρικτικά στην ασφάλεια των δρομέων.

■ Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω το κατάστημα αθλητικών ειδών Outrun που θα διαθέσει την τέντα του για τη στέγαση του Kiss FM.

■ ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ο αγώνας αυτός είναι η ένωση πολλών ανθρώπων μαζί για ένα κοινό στόχο και σκοπό: τη μετάδοση του Υγιή Αθλητισμού, του Πολιτισμού, του Ανθρωπισμού και της Ελληνικής Παράδοσης

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ

Σας ευχαριστώ πολύ όλους !

Δημιουργία – Συντονισμός – Διοργάνωση
ο Δρομέας
Στάθης Κιουλαφής
6944567370»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ημιμαραθώνιος στην Πτολεμαΐδα
Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά ο Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου ΔΕΗ με την επωνυμία “Μνήμες λιγνίτη” στην Πτολεμαΐδα. Δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα.
1o Lycabettus Run
8-3-2015: Η Sportevent με την υποστήριξη του St George Lycabettus Hotel διοργανώνει την Κυριακή 8 Μαρτίου το αγώνα 1o Lycabettus Run.
Taygetos Challenge: Δυνατή ακόμα η συμμετοχή στον αγώνα
Οι προετοιμασίες για τον πρώτο ορεινό αγώνα Taygetos Challenge ολοκληρώνονται και οι 150 και πλέον δρομείς που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή θα χαρούν το Σαββατοκύριακο 27-28/3 τις ομορφιές του Ταϋγετου. Αν δεν προλάβατε να δηλώσετε συμετοχή μην ανησυχείτε καθώς υπάρχει ακόμα η δυνατότητα εγγραφής. Δείτε πως…
Back to Top