Alonissos Challenge 2015

31-5-2015: Ο Οργανισμός Πολιτιστικών Αθλητικών Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου προκηρύσσει τον Alonissos Challenge 2015 που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου.

Share

Ο Οργανισμός Πολιτιστικών Αθλητικών Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου προκηρύσσει τον Alonissos Challenge 2015 που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσελκύσει δρομείς και αθλούμενους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, να γνωρίσουν τις ομορφιές της Αλοννήσου, τρέχοντας ή περπατώντας στις διάφορες διαδρομές. 

Συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγώνες τρεξίματος αποστάσεων 30 χλμ., 10 χλμ. και 2 χλμ. (για παιδιά) ενώ θα πραγματοποιηθούν και δύο διαδρομές για περιπατητές
Και φέτος ο αγώνας θα διατηρήσει το στοιχείο του multi terain, προσφέροντας συνεχείς εναλλαγές στο πανέμορφα τοπία του νησιού των Σποράδων.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στο Πατητήρι στο λιμάνι της Αλοννήσου.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η προκήρυξη του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.alonissoschallenge.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σαρωνικός δρόμος 61χλμ. 2024
Δείτε περισσότερα
Ξεπέρασαν τις 1500 οι συμμετοχές!
Στις 27 Νοεμβρίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών σε συνεργασία με το περιοδικό RUNNER και το Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά διοργανώνουν τον 29ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά που αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου των 30 χρόνων από την ίδρυση του Σ.Δ.Υ.A. Ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 1500, δημιουργώντας νέο ρεκόρ ενώ το ενδιαφέρον των δρομέων κορυφώνεται. Δηλώστε τώρα συμμετοχή!
13-5-2018: Ημιμαραθώνιος και αγώνες 5 & 10 χλμ. στην Καστοριά
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο