Alonissos Challenge 2015

31-5-2015: Ο Οργανισμός Πολιτιστικών Αθλητικών Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου προκηρύσσει τον Alonissos Challenge 2015 που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου.

Share

Ο Οργανισμός Πολιτιστικών Αθλητικών Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου προκηρύσσει τον Alonissos Challenge 2015 που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσελκύσει δρομείς και αθλούμενους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, να γνωρίσουν τις ομορφιές της Αλοννήσου, τρέχοντας ή περπατώντας στις διάφορες διαδρομές. 

Συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγώνες τρεξίματος αποστάσεων 30 χλμ., 10 χλμ. και 2 χλμ. (για παιδιά) ενώ θα πραγματοποιηθούν και δύο διαδρομές για περιπατητές
Και φέτος ο αγώνας θα διατηρήσει το στοιχείο του multi terain, προσφέροντας συνεχείς εναλλαγές στο πανέμορφα τοπία του νησιού των Σποράδων.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στο Πατητήρι στο λιμάνι της Αλοννήσου.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η προκήρυξη του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.alonissoschallenge.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
TheTOC Merrython 2017
10-12-2017: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στην Αθήνα
Κυριακίδεια 2018
28-1-2018: Αγώνας 10 χλμ. στη Φιλοθέη
Αγώνας στον Ψηλορείτη
Η 8η Μαρτίου είναι η ημερομηνία έναρξης των εγγραφών για τον 2ο αγώνα Psiloritis Race. Ο αγώνας που όπως είναι ήδη γνωστό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαϊου 2011, θα δεχτεί φέτος 300 αθλητές, λαμβάνοντας υπόψη τις οργανωτικές δυνατότητες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο