Αγώνας Δρόμου “Λιμποβίσι – Χρυσοβίτσι”

25-4-2015: Αγώνας Δρόμου για τον Γέρο του Μοριά

Share
Για δεύτερη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου προς τιμήν του Γέρου του Μοριά απόστασης 15 χλμ. από το Λιμποβίσι στο Χρυσοβίτσι. Η ημερομηνία του αγώνα ορίζεται το Σάββατο 25 Απριλίου. Διαβάστε την ανακοίνωση των διοργανωτών.

“Στα πλαίσια του εορτασμού του θρησκευτικού προσκυνήματος του Κολοκοτρώνη στην Παναγιά του Χρυσοβιτσίου Αρκαδίας, την ανακήρυξη του ως Αρχιστράτηγου, και τη συγκρότηση της πρώτης επαναστατικής κυβέρνησης της Ελλάδας, ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών ανακοινώνει τη διεξαγωγή Αγώνα Δρόμου προς τιμήν του Γέρου του Μοριά το Σάββατο 25 Απριλίου 2015, από το Λιμποβίσι στο Χρυσοβίτσι. Η ακριβής διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι η «Λιμποβίσι – Αρκουδόρεμα – Πιάνα – Γιανναρέικα – Μυλόστρατα – Χρυσοβίτσι» , συνολικού μήκους περί τα 15 χιλιόμετρα.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 π.μ. στο σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Λιμποβίσι, και ο τερματισμός θα γίνει στην προτομή του Γέρου στην πλατεία του Χρυσοβιτσίου, επί της οποίας αναγράφεται η πράξη ανακήρυξής του σε Αρχιστράτηγο.

 
Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι και την έναρξη του αγώνα, ενώ για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεση του αγωνιστικού κοινό στο τηλέφωνο 6972856242.”
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6-10-2019: Ο 6ος σταθμός της σειράς
1ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθωνίος Δρόμος Ξάνθης
30-11-2014: Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, διοργανώνει τον 1ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Δρόμο.
Αγώνας Δρόμου Αγρινίου 5 & 12,5χλμ.
12-5-2019: Αγώνες 5 & 12,5χλμ. στο Αγρίνιο
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο