Tinos Running Experience 2015

6-6-2015: Νέες διαδρομές, νέες εμπειρίες στο νησί της Τήνου στη 2η διοργάνωση του Tinos Running Experience.

Share

Το Σάββατο 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας Tinos Running Experience που διοργάνωσαν πέρσι για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Εξωμβούργου Τήνου με την τεχνική υποστήριξη της ALL ABOUT RUNNING.

Φέτος σχεδιάζονται νέες διαδρομές, για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα των δρομέων, που σκοπό έχουν να μας φέρουν σε επαφή με τα αξιοξέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος της Τήνου και να γνωρίσουμε τρέχοντας τις ομορφιές της.
Και βέβαια να απολαύσουμε τη μοναδική φιλοξενία του νησιού που αγκάλιασε τον αγώνα από την αρχή και σκοπεύει να γίνει θεσμός.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω αγώνες, σύμφωνα με την προκήρυξη:

– TINOS RUNNING EXPERIENCE Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου
Ημερομηνία διεξαγωγής:   Σάββατο 6 Ιουνίου 2015
Σημείο εκκίνησης:    Βωλάξ
Σημείο τερματισμού:    Χώρα Τήνου(Λιμάνι)
Ώρα εκκίνησης:   17:30
Απόσταση αγώνα:   21,1 χλμ.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 3 ώρες. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 40, 40-49, 50-59, 60-69, 70+ Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία, διαφορετικά θα βραβευθεί μόνο ο πρώτος της κατηγορίας.

Περιγραφή διαδρομής:
Ο κύριος αγώνας του προγράμματος είναι ο ημιμαραθώνιος. Η εκκίνηση θα γίνει από το υπαίθριο θεατράκι του πανέμορφου χωριού Βώλακα, χωριό που το χαρακτηρίζει ένα μοναδικό τοπίο παγκόσμιας φυσικής ομορφιάς που σαγηνεύει με την ιδιομορφία του. Η διαδρομή διασχίζει τα χωριά Σκαλάδο, Κρόκο, Κώμη, Κάτω Κλείσμα, Καρκάδο και Καλλονή με τερματισμό τη Χώρα της Τήνου.
Για να δείτε τον χάρτη της διαδρομής πατήστε εδώ.

Τροφοδοσία:
Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας  και στον τερματισμό (νερό + ισοτονικά).

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα:
Η χρονομέτρηση όλων των αγώνων θα γίνει ηλεκτρονικά και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επισημοποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Tinos Fun Run 10km (Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.)
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 6 Ιουνίου 2015
Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Χώρα Τήνου (Λιμάνι – Βρέκαστρο – Κιόνια – Λιμάνι)
Ώρα εκκίνησης: 17:45
Απόσταση αγώνα: 10 χλμ.
Χρονικό όριο αγώνα: 90’

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς και αθλούμενοι κάθε ηλικίας άνω των 16 ετών (με τη συγκατάθεση των γονιών τους όσοι είναι κάτω των 18), οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Περιγραφή διαδρομής:
Εκκίνηση από την Πλατεία Παντανάσσης στο κέντρο της πόλης, ακολουθεί την παραλιακή οδό, διασχίζει το δρόμο προς την παραλία του Αγίου Φωκά, περνά από το ελικοδρόμιο, φτάνει στην περιοχή Βρέκαστρο και επιστρέφει από την ίδια διαδρομή συνεχίζει προς Κιόνια στον αρχαιολογικό χώρο ( Ναός του Ποσειδώνα και τις Αμφιτρίτης ) επιστροφή  από την ίδια διαδρομή και τερματισμό στην Πλατεία Παντανάσσης στο κέντρο της πόλης.
Για να δείτε τον χάρτη της διαδρομής πατήστε εδώ.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Tinos Fun Run 5km
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 6 Ιουνίου 2015
Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Χώρα Τήνου (Λιμάνι – Βρέκαστρο – Λιμάνι)
Ώρα εκκίνησης: 17:45
Απόσταση αγώνα: 5 χλμ.
Χρονικό όριο αγώνα: 50’

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής αθλούμενοι κάθε ηλικίας άνω των 12 ετών (με τη συγκατάθεση των γονιών τους όσοι είναι κάτω των 18), οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Περιγραφή διαδρομής:
Εκκίνηση από την Πλατεία Παντανάσσης στο κέντρο της πόλης, ακολουθεί την παραλιακή οδό, διασχίζει το δρόμο προς την παραλία του Αγίου Φωκά, περνά από το ελικοδρόμιο, φτάνει στην περιοχή Βρέκαστρο και επιστρέφει από την ίδια διαδρομή στο κέντρο της πόλης.
Για να δείτε τον χάρτη της διαδρομής πατήστε εδώ.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα tinosrunningexperience.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Βυζαντινός Αγώνας 50χλμ.
14-1-2018: Ένας νέος αγώνας υπεραπόστασης
Taygetos Challenge 2018
24/25-3-2018: Ορεινοί αγώνες στον Ταΰγετο
19ος Μπιζάνιος Δρόμος
14-2-2916: Στα όμορφα Ιωάννινα θα διεξαχθεί ο 19ος Μπιζάνιος Δρόμος.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο