1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας – Patras Half Marathon

Ένας αγώνας με πολύ ενέργεια ξεκινά στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Οι εγγραφές ξεκίνησαν με σημαντικές εκπτώσεις!

Share
patras half marathon

Είστε έτοιμοι για το μεγάλο δρομικό ραντεβού του 2023; Ο λόγος για τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Διοργανωτής του σπουδαίου αγώνα είναι το σωματείο Α.Ο. Πέλοπας Πατρών και η εφημερίδα Πελοπόννησος, συνδιοργανωτής η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , ενώ το event υποστηρίζει και ο Δήμος Πατρέων.

Το κυρίως «πιάτο» της διοργάνωσης είναι ο Ημιμαραθώνιος δρόμος συνολικής απόστασης 21.097μ., με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία βασιλέως Γεωργίου Α’ και σε μια επίπεδη, όσο και εντυπωσιακή διαδρομή που θα κινείται στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας. Το πρόγραμμα, όμως, περιλαμβάνει ταυτόχρονα και αγώνες δρόμου 5χλμ. και 1χλμ. για παιδιά, οι οποίοι αναμένεται να κλέψουν την παράσταση.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου έχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ για τον αγώνα δρόμου των 5χλμ. οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους. Παράλληλα, στον αγώνα 1χλμ. δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Για τους νικητές και τους κορυφαίους αθλητές του Ημιμαραθωνίου θα υπάρχουν και σπουδαία χρηματικά έπαθλα, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα www.patrashalfmarathon.gr

Όσο για τη γέννηση του 1ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας, αυτή προέκυψε μέσα από την επιθυμία και το όνειρο μιας δρομικής παρέας, για τη διοργάνωση ενός σπουδαίου αγώνα. Ενός αγώνα με διεθνή χαρακτήρα που θα φιλοξενεί ελίτ αθλητές, αλλά και, ταυτόχρονα, που θα προσφέρεται σε όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο. Ενός αγώνα για όσους αγαπούν την Πάτρα και θέλουν να βάλουν το δικό τους χρώμα στην πόλη και κυρίως ενός αγώνα για όλους!
Ενός αγώνα γιορτή!
Λάβετε θέσεις…

#flyingpatras

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 7ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων ξεπέρασαν τις 650!
Λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η περίοδος των εγγραφών(6 Σεπτεμβρίου), οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 7ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων και των παράλληλων αγώνων, ξεπέρασαν τις 650 και συνεχώς αυξάνονται! Δηλωστε και εσείς τώρα συμμετοχή, σε έναν από τους αγώνες του διήμερου προγράμματος και ζήστε μια αξέχαστη δρομική εμπειρία στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων. 
39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.
6-3-2015: Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών προκηρύσσει τον 39ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά, στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά.
12o Katerini Run - Ακύρωση
Ανακοίνωση διοργάνωσης για την ματαίωση του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο