Καλή διαδρομή στη Χαλκιδική

Αγώνας δρόμου σε μία εύκολη διαδρομή διεξάγεται την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στη Χαλκιδική. Ο λόγος για τον “1ο Αριστοτέλειο δρόμος Πευκοχωρίου – Χαλκιδικής”. Δείτε την προκήρυξη του αγώνα.

Share

1ος Αριστοτέλειος δρόμος Πευκοχωρίου – Χαλκιδικής
Στις 22.Σεπτεμβρίου 2013  και ώρα 09.30 προκηρύσσεται η διεξαγωγή του 1ου Αριστοτελείου δρόμου  Πευκοχωρίου-Χαλκιδικής  απόστασης 16.300 μέτρα χωρίς ανηφόρες και κατηφόρες και παραλιακά.

Η Αθλητική εκδήλωση διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κασανδρείας με φορέα τον Αθλητικό Σύλλογο «Αιγαίας» Πευκοχωρίου και με την συνεργασία του  Συλλόγου Μαραθωνίων Μακεδονίας.

Μέγας χορηγός και εμπνευστής της εκδήλωσης είναι ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου «PHILOXENIA» Πευκοχωρίου.
Ο τεχνικός τομέας της οργάνωσης ανατίθεται στον γνωστό σας και πεπειραμένο Αριστοτέλη Κακογεωργίου ο οποίος πλαισιώνει συγχρόνως την εκδήλωση του αγώνα και με τα απαραίτητα τεχνικά όργανα όπως ηλεκτρονικό ρολόϊ για την χρονομέτρηση, μπιστόλι για την εκκίνηση και τα πανώ για την Αφετηρία και τον Τερματισμό.

Ο εν λόγω αγώνας Μαζικού Αθλητισμού θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως αναβίωση του Αριστοτελείου αγώνα Ουρανουπόλεως  που είχε οργανώσει πριν από μερικά χρόνια ο δρομέας Σιούλας Νικόλαος.
Βραβεύσεις: Όλοι οι δρομείς που θα εγγραφούν εντός της ταγμένης προθεσμίας θα πάρουν ένα αξιόλογο αναμνηστικό μετάλλιο, ένα μοναδικό δίπλωμα, ένα γεύμα μετά τις απονομές που προσφέρεται από το Ξενοδοχείο «PHILOXENIA» και μια διανυχτέρευση από την παραμονή του αγώνα ώστε να μπορεί ο συμμετέχων να βρίσκεται το πρωί έγκαιρα στην  ΑΦΕΤΗΡΙΑ. Εάν υπάρχουν συνοδοί μπορούν να διανυχτερεύσουν και να γευματίσουν καταβάλλοντας μόνο το ποσό των 15 ευρώ.

Κατηγορίες ανδρών: Ο 1ος από κάθε κατηγορία θα βραβευτεί με κύπελλο και χρυσό μετάλλιο όπως και με το δίπλωμα όπως όλοι. Οι κατηγορίες ανδρών αρχίζουν από 18-34 και εν συνεχεία ανά 5 χρόνια. Εάν μέχρι τον καθορισμένο χρόνο δήλωσης σε κάποια κατηγορία δεν υπάρχει συμμετέχων τότε αυτή η κατηγορία διαγράφεται
.
Κατηγορίες γυναικών: 18-34 και εν συνεχεία ανά 10 χρόνια. Αυτή η διάκριση γίνεται επειδή δεν λαμβάνουν μέρος αρκετές γυναίκες ώστε να καλυφθούν όλες οι κατηγορίες.

Εγγραφές: Ταχυδρομικώς, τηλεφωνικώς ή καλύτερα με emailτο μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2013.
Τηλέφωνα: 2310-598654, τηλέφωνο και φάξ 2310-697964, κιν.6946695935
      «           23740-61134,         «                    23740-61657,   «  6949282196
Email: [email protected], ή [email protected]
  “        [email protected] ,    ή  [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το 20άρι της Εύβοιας
Την Κυριακή 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 10ος Διαδημοτικός Αγώνας Δρόμου 20 χλμ. στην Εύβοια. Ο αγώνας που φέτος είναι επετειακός θα έχει ως εκκίνηση την κεντρική πλατεία των Ψαχνών ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία της Χαλκίδας.
Αγώνας επιλογής για την εθνική ομάδα ορεινού τρεξίματος
Tην Κυριακή 29 Μαΐου θα διεξαχθεί το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού δρόμου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον αγώνα 12 χλμ των ανδρών που θα ξεκινήσει στις 10:00 και τον αγώνα 8 χλμ. των γυναικών με ώρα εκκίνησης στις 10:10. Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία μέλη του ΣΕΓΑΣ και που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
2ο Attika RUN & FUN Grand Prix - Bάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
10-5-2015: Bάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης – H FEEL GOOD Sports Club με την υποστήριξη της εταιρείας Τηλεπικοινωνιών Cyta και της ΕΥΔΑΠ ανακοινώνουν το “2ο Attika RUN & FUN Grand Prix”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο