Καλή διαδρομή στη Χαλκιδική

Αγώνας δρόμου σε μία εύκολη διαδρομή διεξάγεται την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στη Χαλκιδική. Ο λόγος για τον “1ο Αριστοτέλειο δρόμος Πευκοχωρίου – Χαλκιδικής”. Δείτε την προκήρυξη του αγώνα.

Share

1ος Αριστοτέλειος δρόμος Πευκοχωρίου – Χαλκιδικής
Στις 22.Σεπτεμβρίου 2013  και ώρα 09.30 προκηρύσσεται η διεξαγωγή του 1ου Αριστοτελείου δρόμου  Πευκοχωρίου-Χαλκιδικής  απόστασης 16.300 μέτρα χωρίς ανηφόρες και κατηφόρες και παραλιακά.

Η Αθλητική εκδήλωση διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κασανδρείας με φορέα τον Αθλητικό Σύλλογο «Αιγαίας» Πευκοχωρίου και με την συνεργασία του  Συλλόγου Μαραθωνίων Μακεδονίας.

Μέγας χορηγός και εμπνευστής της εκδήλωσης είναι ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου «PHILOXENIA» Πευκοχωρίου.
Ο τεχνικός τομέας της οργάνωσης ανατίθεται στον γνωστό σας και πεπειραμένο Αριστοτέλη Κακογεωργίου ο οποίος πλαισιώνει συγχρόνως την εκδήλωση του αγώνα και με τα απαραίτητα τεχνικά όργανα όπως ηλεκτρονικό ρολόϊ για την χρονομέτρηση, μπιστόλι για την εκκίνηση και τα πανώ για την Αφετηρία και τον Τερματισμό.

Ο εν λόγω αγώνας Μαζικού Αθλητισμού θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως αναβίωση του Αριστοτελείου αγώνα Ουρανουπόλεως  που είχε οργανώσει πριν από μερικά χρόνια ο δρομέας Σιούλας Νικόλαος.
Βραβεύσεις: Όλοι οι δρομείς που θα εγγραφούν εντός της ταγμένης προθεσμίας θα πάρουν ένα αξιόλογο αναμνηστικό μετάλλιο, ένα μοναδικό δίπλωμα, ένα γεύμα μετά τις απονομές που προσφέρεται από το Ξενοδοχείο «PHILOXENIA» και μια διανυχτέρευση από την παραμονή του αγώνα ώστε να μπορεί ο συμμετέχων να βρίσκεται το πρωί έγκαιρα στην  ΑΦΕΤΗΡΙΑ. Εάν υπάρχουν συνοδοί μπορούν να διανυχτερεύσουν και να γευματίσουν καταβάλλοντας μόνο το ποσό των 15 ευρώ.

Κατηγορίες ανδρών: Ο 1ος από κάθε κατηγορία θα βραβευτεί με κύπελλο και χρυσό μετάλλιο όπως και με το δίπλωμα όπως όλοι. Οι κατηγορίες ανδρών αρχίζουν από 18-34 και εν συνεχεία ανά 5 χρόνια. Εάν μέχρι τον καθορισμένο χρόνο δήλωσης σε κάποια κατηγορία δεν υπάρχει συμμετέχων τότε αυτή η κατηγορία διαγράφεται
.
Κατηγορίες γυναικών: 18-34 και εν συνεχεία ανά 10 χρόνια. Αυτή η διάκριση γίνεται επειδή δεν λαμβάνουν μέρος αρκετές γυναίκες ώστε να καλυφθούν όλες οι κατηγορίες.

Εγγραφές: Ταχυδρομικώς, τηλεφωνικώς ή καλύτερα με emailτο μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2013.
Τηλέφωνα: 2310-598654, τηλέφωνο και φάξ 2310-697964, κιν.6946695935
      «           23740-61134,         «                    23740-61657,   «  6949282196
Email: [email protected], ή [email protected]
  “        [email protected] ,    ή  [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Νικηφόρειος Δρόμος
22-4-2018: Αγώνες δρόμου στο Ρέθυμνο
2ο Paros Way
Δείτε την προκήρυξη του αγώνα
Βρες το μονοπάτι σου στα βουνά της Αθήνας
O δεύτερος αγώνας της σειράς θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου στην Πεντέλη στην Ανάβαση κατσικού. Η απόσταση είναι 12 χλμ. και έχει βαθμό δυσκολίας 3.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο