Χατζηγιάννης και Κισσονέργη νικητές στον Αχίλλειο

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά ο ημιμαραθώνιος δρόμος «Αχίλλειος Άθλος» με νικητές του Χατζηγιάννη και Κισσονέργη.

Share

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά ο ημιμαραθώνιος δρόμος «Αχίλλειος Άθλος». Ο αγώνας διεξήχθει στα Φάρσαλα και αποτελέσε μία πραγματική γιορτή για την πόλη, ενώ κατάφερε να συγκεντρώσει δρομείς από όλη την Ελλάδα.
Νικητής του αγώνα ήτα ο αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, Γεώργιος Χατζηγιάννης, με δεύτερο τον Αχιλλέα Μπαζούλη του Πανιωνίου και τρίτο τον Αχιλλέα Γιαννούλα του ΣΔΥ Βόλου. 
Στις γυναίκες την πρώτη θέση έλαβε η Χριστίνα Κισσονέργη του ΣΔΥ Βόλου.

Στον αγώνα εντυπωσιακός ήταν ο αριθμός των παιδιών που συμμετείχαν στη δική τους απόσταση 1.000 μ. φτάνοντας τις 600 συμμετοχές.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:291:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προς τιμή του Γιάννη Ιωαννίδη
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί στις Λιθίνες Δήμου Μακρύ Γιαλού, αγώνας δρόμου 4,5 χλμ. με την ονομασία Ιωαννίδειος Δρόμος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιθινών.
Πάνω από 800 αθλητές στο Run Greece της Καστοριάς
Αγώνας μνήμης
Το Σάββατο 11/7 θα διεξαχθεί ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας “Γεώργιος Κωστάκος” ώστε να αποδοθεί φόρος τιμής στον αθλητή της ενόργανης γυμναστικής και βαλκανιονίκη Γεώργιο Κωστάκο.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο