Χατζηγιάννης και Κισσονέργη νικητές στον Αχίλλειο

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά ο ημιμαραθώνιος δρόμος «Αχίλλειος Άθλος» με νικητές του Χατζηγιάννη και Κισσονέργη.

Share

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά ο ημιμαραθώνιος δρόμος «Αχίλλειος Άθλος». Ο αγώνας διεξήχθει στα Φάρσαλα και αποτελέσε μία πραγματική γιορτή για την πόλη, ενώ κατάφερε να συγκεντρώσει δρομείς από όλη την Ελλάδα.
Νικητής του αγώνα ήτα ο αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, Γεώργιος Χατζηγιάννης, με δεύτερο τον Αχιλλέα Μπαζούλη του Πανιωνίου και τρίτο τον Αχιλλέα Γιαννούλα του ΣΔΥ Βόλου. 
Στις γυναίκες την πρώτη θέση έλαβε η Χριστίνα Κισσονέργη του ΣΔΥ Βόλου.

Στον αγώνα εντυπωσιακός ήταν ο αριθμός των παιδιών που συμμετείχαν στη δική τους απόσταση 1.000 μ. φτάνοντας τις 600 συμμετοχές.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:291:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17-9-2017: O Σύλλογος Απόλλων Δυτικής Αττικής διοργανώνει για δεύτερη φορά αγώνα δρόμου με την ονομασία “Ο Δρόμος των Αλκυόνων”
9ος Αχίλλειος Άθλος & 6ος Αγώνας Δρόμου 5,2χλμ.
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Τρέχοντας στα ιστορικά μονοπάτια του Νερού.
Ένας νέος ορεινός αγώνας διοργανώνεται στην περιοχή της Καβάλας το Σάββατο 29 Μαΐου με αφετηρία το Εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στην Καβάλα και τερματισμό το Λατομείο-Περιβαλλοντικό Μονοπάτι Παλιάς Καβάλας. Πρόκειται για έναν απογευματινό αγώνα (ώρα εκκίνησης 16:00) απόστασης 15 χλμ. ο οποίος σύμφωνα με τους διοργανωτές υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε όλους τους συμμετέχοντες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο