Puma City Run Piraeus

19-10-2014: Η εταιρεία Puma σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά διοργανώνει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ονομασία Puma City Run Piraeus.

Share

Η εταιρεία Puma σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και με την τεχνική υποστήριξη της ALL ABOUT RUNNING, διοργανώνει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ονομασία Puma City Run Piraeus. O αγώνας του Πειραιά, που αποτελεί τον δεύτερο σταθμό της σειράς μετά την Κηφισιά, περιλαμβάνει τις αποστάσεις 10 & 5 χλμ. ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας 1 χλμ. για παιδιά.
Aκολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ο δεύτερος σταθμός της σειράς Puma City Run θα είναι ο Πειραιάς. Ο αγώνας του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10 χλμ. αλλά και αγώνες για παιδιά. Η σειρά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και έχει ως στόχο την οικονομική ενίσχυση σωματείων και ιδρυμάτων που δρουν στην περιοχή. Την επιμέλεια της διοργάνωσης των  αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

ΑΓΩΝΑΣ 10 χλμ.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
Σημείο εκκίνησης/τερματισμού: Κατάστημα Puma Πειραιά, Γρ. Λαμπράκη 138.
Ώρα εκκίνησης:09:30 π.μ.
Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας (νερό) στα 5 χλμ. και στον τερματισμό.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα:
 Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρεία My Laps και τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την απόσταση των 10 χλμ. σε χρόνο κάτω των 1:40. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Βραβεύσεις: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Κόστος συμμετοχής: 5€

ΑΓΩΝΑΣ 5 χλμ.

Σημείο εκκίνησης/τερματισμού: Κατάστημα Puma Πειραιά, Γρ. Λαμπράκη 138.
Ώρα εκκίνησης: 09:30 π.μ.
Τροφοδοσία: Θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας στον τερματισμό 

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρεία My Laps και τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 14 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την απόσταση των 5 χλμ. σε χρόνο κάτω των 50 λεπτών. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

ΑΓΩΝΑΣ 1 χλμ. ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σημείο εκκίνησης/τερματισμού: Κατάστημα Puma Πειραιά, Γρ. Λαμπράκη 138.
Ώρα εκκίνησης: 09:35 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά μέχρι και 14 ετών. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.
Σε όσους τερματίσουν τον αγώνα των 1 χλμ. θα τους δοθεί αναμνηστικό Μετάλλιο.

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Τρόποι δήλωσης συμμετοχής: Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.cityruns.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.cityruns.gr ή επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο 2111168240 ή στο race@runnermagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρείτε το όνομα σας στη λίστα με τους συμμετέχοντες του 29ου Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. Αρχικά Α έως και Κ
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 29ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 Χλμ. ή 2 Χλμ. για παιδιά – βρείτε το όνομα σας (πατήστε Ctrl+F και πληκτρολογίστε το με κεφαλαίους χαρακτήρες χωρίς τόνους) ελέγξτε αν είναι σωστά τα στοιχεία σας και αναζητήστε την ημέρα του αγώνα τον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπ χρονομέτρησης στην αντίστοιχη τέντα. Αν δεν έχετε πληρώσει το κόστος συμμετοχής μπορείτε να το κάνετε την ημέρα του αγώνα.
Β' Λακεδαιμόνιος Δρόμος Βυζαντινών Κάστρων
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο