Καραβασίλης και Μπουλμέτη νικητές στην Κίο

Με τη συμμετοχή 165 αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου ο 1ος Αγώνας Μνήμης Νέας Κίου «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο».

Share

Με τη συμμετοχή 165 αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου ο 1ος Αγώνας Μνήμης Νέας Κίου «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο».
Την απόσταση των 11 χλμ. πρώτος τερμάτισε ο Βλάσης Καραβασίλης με 42:47. Ακολούθησαν ο Εμμανουήλ Τόσκας με 43:26 στη δεύτερη θέση και ο Παναγιώτης Γκόφας με 44:17 στην τρίτη θέση.
Στις γυναίκες τη νικήτρια τριάδα αποτέλεσαν η Ευγενία Μπουλμέτη με 49:27, η Αντιγόνη Θεοδώρου με 51:23 και η Μάτα Κλεισάρη 54:50.

Για να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10άρι στο Πόρτο Χέλι
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας και Summit Runners Ερμιονίδας τον Αγώνα δρόμου Βερβερόντας 2013 απόστασης 10 χλμ. σε άσφαλτο.
La Grande course 2019
14-4-2019: Αγώνες 9 & 4,8 χλμ. στην Αγία Παρασκευή
3ος Oρεινός ημιμαραθώνιος Κιλκίς - Kilkis Trail Running
3-5-2015: Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς με την στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διοργανώνει τον 3ο Ορεινό ημιμαραθώνιο 21,5 χλμ. και τον 3ο Λαϊκό Αγώνα 5 χλμ. την Κυριακή 3 Μαΐου 2015.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο