Καραβασίλης και Μπουλμέτη νικητές στην Κίο

Με τη συμμετοχή 165 αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου ο 1ος Αγώνας Μνήμης Νέας Κίου «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο».

Share

Με τη συμμετοχή 165 αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου ο 1ος Αγώνας Μνήμης Νέας Κίου «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο».
Την απόσταση των 11 χλμ. πρώτος τερμάτισε ο Βλάσης Καραβασίλης με 42:47. Ακολούθησαν ο Εμμανουήλ Τόσκας με 43:26 στη δεύτερη θέση και ο Παναγιώτης Γκόφας με 44:17 στην τρίτη θέση.
Στις γυναίκες τη νικήτρια τριάδα αποτέλεσαν η Ευγενία Μπουλμέτη με 49:27, η Αντιγόνη Θεοδώρου με 51:23 και η Μάτα Κλεισάρη 54:50.

Για να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στεφανής και Μάλαϊ νικητές στον Ηρακλή
Με συμμετοχή πάνω από 500 αθλητών πραγματοποιήθηκε ο Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» με νικητές τους Στεφανή και Μάλαϊ.
Άνοιξε η αυλαία για το MTR Cup
Tην περασμένη Κυριακή 29 Ιανουαρίου έγινε στην Πάρνηθα o πρώτος αγώνας ορεινού τρεξίματος της σειράς MTR CUP 2012. Ο αγώνας έγινε πάνω σε χιονισμένη, σηματοδοτημένη διαδρομή με αφετηρία και τερματισμό το καταφύγιο Μπάφι. Νικητές του αγώνα ήταν ο Θανάσης Κουρής στους άνδρες και η Ευγενία Σταματελοπούλου στις γυναίκες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο