6ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου “Μνήμες Λιγνίτη”

Με μεγάλο νικητή τον Μιχάλη Παρμάκη πραγματοποιήθηκε ο 6ος Πανελλήνιος δρόμος “Μνήμες Λιγνίτη” στην Πτολεμαϊδα. Στις γυναίκες επικράτησε η Σόνια Μπουδούρη.

Share

Κάτω από ιδανικές συνθήκες, με ιδανική θερμοκρασία, άπνοια και ψιλόβροχο και σε μία από τις γρηγορότερες διαδρομές, πραγματοποιήθηκε σήμερα με τη συμμετοχή 400 περίπου δρομέων, ο 6ος Πανελλήνιος Δρόμος “Μνήμες Λιγνίτη” στην Πτολεμαΐδα με μεγάλο νικητή τον πρωταθλητή του μαραθωνίου Μιχάλη Παρμάκη, ο οποίος τερμάτισε άνετα πρώτος σε χρόνο 32:25. Δείτε όλα τα αποτελέσματα

http://www.runnermagazine.gr/apotelesmata-agonon/mnimes-ligniti

Aκολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:
«Αψηφώντας τον άστατο καιρό, επιστρατεύοντας όλες τους τις δυνάμεις και ενδίδοντας –δίχως δεύτερη σκέψη- στην αγάπη τους για τον αθλητισμό, 680 δρομείς απέδειξαν στην πράξη ότι όταν υπάρχει θέληση, όλα είναι εφικτά.
Με μία επιθυμία για συμμετοχή που δεν πτοείται από καιρικές συνθήκες, οι συμμετέχοντες στην 6η συνεχή διοργάνωση του Πανελληνίου Αγώνα Δρόμου «Μνήμες λιγνίτη», από τον πιο μικρό ηλικίας 6 ετών μέχρι τον πιο μεγάλο, ηλικίας 73 ετών δημιούργησαν μία απίστευτα όμορφη εικόνα που ¨έγραψε¨ με νέα γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας όχι μόνο του αθλητισμού αλλά και του πολιτισμού.

Τόσο για το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όσο και για τη ΔΕΗ Α.Ε που συνδιοργανώνουν τον Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή των εκατοντάδων δρομέων και του κόσμου (ειδικά φέτος εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών) καθώς με την παρουσία τους έδωσαν μεγαλύτερη δυναμική και περισσότερη αξία στον θεσμό που τιμά τους εργαζόμενους της Επιχείρησης και πρωτίστως όλους αυτούς που χάθηκαν στο βωμό του καθήκοντος.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ευχαριστεί και συγχαίρει ενθέρμως όσους, καταρχάς, δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα (και ο αριθμός αυτός αγγίζει τους 800), όλους αυτούς που αγωνίστηκαν (680), όλους όσοι βοήθησαν με τον τρόπο του ο κάθε ένας στην διοργάνωση και στη διεξαγωγή (Συλλόγους, Αρχές, φορείς, εθελοντές), τον κόσμο που παρέστη και ενθάρρυνε τόσο τους δρομείς όσο και τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια».

[!%ARTICLE_MODULE_ID:257:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ο No Finish Line Athens 2023
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
25ος Δρόμος Κουδουμά
14-4-2019: Αγώνας 22,5 χλμ. στη Μονή Κουδουμά
2ος Φειδιππίδειος Δρόμος
4/5-9-2015: Ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής, ο Σύλλογος Ελλήνων Ημεροδρόμων, ο ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος και ο ΑΣ Ολύμπιοι διοργανώνουν αγώνα υπεραπόστασης από την Αθήνα στη Σπάρτη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο