1ος Δρόμος Τυχερού Έβρου

Με τη συμμετοχή 150 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Αυγούστου ο 1ος Αγώνας Τυχερού Έβρου 9 χλμ. και οι παράλληλοι αγώνες (δυναμικού βάδην 3 χλμ., αγώνες για παιδιά κ.ά.).

Share

Με τη συμμετοχή 150 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Αυγούστου ο 1ος Αγώνας Τυχερού Έβρου 9 χλμ. και οι παράλληλοι αγώνες (δυναμικού βάδην 3 χλμ., αγώνες για παιδιά κ.ά.).
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 διεξήχθη ο 1ος Αγώνας Τυχερού Έβρου απόστασης 9 χιλιομέτρων με διοργανωτή την “Σύμπραξη Συλλόγων Τυχερού” σε μια ωραία διαδρομή κατά την οποία οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να τρέξουν τόσο γύρω από την λίμνη όσο και μέσα από τους καλοφτιαγμένους δρόμους του Τυχερού. Στην πρώτη αυτή διοργάνωση συμμετείχαν 71 δρομείς εκ τον οποίων τερμάτισαν οι 65.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε δρόμος 3χιλ. δυναμικού βάδην με 20 συμμετοχές, αγώνας 600 μέτρων για παιδιά δημοτικού με 54 συμμετοχές καθώς και 100 μέτρα τρέξιμο–βάδην  για τα παιδιά του συλλόγου ΑΜΕΑ “Νήμα Ζωής” με 7 συμμετοχές. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν στον τερματισμό αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα καθώς και άφθονα τοπικά προϊόντα που με μεράκι ετοίμασαν οι τοπικοί φορείς, υποσχόμενοι πως του χρόνου θα έχουν πιο πολλά είδη. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς  οφείλουμε στη RUNNING TEAM ΑΛΕΞΠΟΛΗΣ, στη RUNNING TEAM ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ και στους ΛΥΚΟΥΣ (Κεχαγιόγλου), που μας τίμησαν με την δρομική τους παρουσία τη συμμετοχή και την τεχνική τους υποστήριξη σε αυτή την πρώτη επιτυχημένη προσπάθειά μας, που πλέον θα γίνει θεσμός καθώς όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από τη διοργάνωση και μας έδωσαν ραντεβού για του χρόνου!
Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στους  Διοικητές και το προσωπικό του Α.Τ. και Τ.Σ.Φ. ΤΥΧΕΡΟΥ, στην Ταξιαρχία, στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα καθώς και στους χορηγούς μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ος αγώνας Δυτικής Μάνης Maniac's Race - Ακύρωση
Αγώνας τρεξίματος και κολύμβησης στη Δυτική Μάνη
Kea Run 2019
19-5-2019: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στην Κέα
Lamia Night & Run 2018
14-4-2018: Το νυχτερινό δρομικό ραντεβού της Λαμίας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο