Δίαθλο Αρχαίας Ολυμπίας

12-3-2017: Για 2η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας ο αγώνας Διάθλου.

Share

Για 2η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας ο αγώνας Διάθλου την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017. Παράλληλα θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων Κορασίδων και Παμπαίδων – Παγκορασίδων της Ε.Ο.ΤΡΙ.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην Ολυμπιακή Ακαδημία με διοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, συνδιοργανωτες τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, τον Ν.Ο. Κυπαρισσίας και την τεχνική επιμέλεια της Energy Races. Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η απόσταση για τους ενήλικες και τους εφήβους/νεάνιδες θα είναι σπριντ, τρέξιμο 5χλμ – ποδηλασία 20χλμ – τρέξιμο 2,5χλμ. Για τις μικρότερες κατηγορίες ότι προβλέπεται αντίστοιχα.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα της Energy Races www.energyraces.gr ενώ την επίσημη προκήρυξη του Πρωταθλήματος οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την δουν στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΤΡΙ. www.triathlon-hellas.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ο Donoussa Trail Running
18/19-20-2019: Αγώνες στη νησί της Δονούσας
Θεσμός ο Γύρος Καλαμάτας
Στις 30 Απριλίου θα γίνει στην Καλαμάτα ο Γύρος της Πόλης, ένας αγώνας που έχει πλέον μεγάλη δυναμική με εκατοντάδες δρομείς από τη Μεσσηνία και όχι μόνο, να λαμβάνουν μέρος.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο