Δίαθλο Αρχαίας Ολυμπίας

12-3-2017: Για 2η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας ο αγώνας Διάθλου.

Share

Για 2η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας ο αγώνας Διάθλου την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017. Παράλληλα θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων Κορασίδων και Παμπαίδων – Παγκορασίδων της Ε.Ο.ΤΡΙ.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην Ολυμπιακή Ακαδημία με διοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, συνδιοργανωτες τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, τον Ν.Ο. Κυπαρισσίας και την τεχνική επιμέλεια της Energy Races. Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η απόσταση για τους ενήλικες και τους εφήβους/νεάνιδες θα είναι σπριντ, τρέξιμο 5χλμ – ποδηλασία 20χλμ – τρέξιμο 2,5χλμ. Για τις μικρότερες κατηγορίες ότι προβλέπεται αντίστοιχα.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα της Energy Races www.energyraces.gr ενώ την επίσημη προκήρυξη του Πρωταθλήματος οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την δουν στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΤΡΙ. www.triathlon-hellas.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
14ος Χορτιάτης Trail Run
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Μαγγίνας και Κεφαλά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο Μαρκόπουλο
Το Runnermagazine.gr βρέθηκε στο Μαρκόπουλο και σας μετέφερε άμεσα το κλίμα, την εξέλιξη και τα πρώτα αποτελέσματα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου. Δείτε την εξέλιξη των αγώνων λεπτό προς λεπτό και τα σημαντικότερα φωτογραφικά στιγμιότυπα.
1ος Αγώνας Δρόμου «Ασώπιχος» & 10ο MaskaRun
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο