7ος Ορειβατκός Μουρίκιος Δρόμος «Θέμελης Γιώργος»

23-11-2014: Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 7ος Ορειβατικός Μουρίκιος Δρόμος «Θέμελης Γιώργος» στην πλατεία Εμπορίου.

Share

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 7ος Ορειβατικός Μουρίκιος Δρόμος «Θέμελης Γιώργος» στην πλατεία Εμπορίου.

Ο αγώνας περιλαμβάνει αγώνες 25 & 10 χλμ. ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί αναλυτική προκήρυξη.

Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Αύγουστο αλλά μετατέθηκε για τον Νοέμβριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα καλεντάρι γεμάτο αγώνες!
Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και μαζί της έφερε και τους αγώνες. Μαραθώνιοι, ημιμαραθώνιοι αλλά και αγώνες μικρότερων αποστάσεων σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα. Δείτε τους σημαντικότερους από αυτούς που θα γίνουν τον Απρίλη στη Γηραιά Ήπειρο άλλά και στη χώρα μας – που πλέον μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει ένα πολύ πλούσιο αγωνιστικό καλεντάρι – οργανώστε το αγωνιστικό σας πλάνο και απολαύστε μοναδικές εμπειρίες και πολλά ρεκόρ!
Αγώνας στον Όλυμπο
Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ σε συνεργασία με το δήμο Δίου – Ολύμπου διοργανώνουν το 2ο αγώνα δρόμου “Δίον”, στη μνήμη του συναθλητή και μέλους του συλλόγου Σωτηρίου Ζγιάλτου, συνολικής απόστασης σε άσφαλτο συνολικής απόστασης 14,3 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο