Παλαμήδειος Δρόμος

30-11-2014: Οι ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλίου, Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και Μαραθωνοδρόμει Δρομείς Αργολίδας διοργανώνουν την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου αγώνα δρόμου Γύρος Παλαμηδίου.

Share

Οι ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλίου, Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και Μαραθωνοδρόμει Δρομείς Αργολίδας διοργανώνουν την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου αγώνα δρόμου 11 χλμ. «Γύρος Παλαμηδίου». Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού της άλωσης του Παλαμήδιου.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«ΤΟΠΟΣ: Ναύπλιο
Ημερομηνία: 30 Νοεμβρίου 2014
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Απόσταση: 11.000 μέτρα
Διοργανωτές: Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας, ΔΟΠΠΑΤ Δ. Ναυπλιέων, Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και ΣΕΓΑΣ (Τοπική Επιτροπή Ανατολικής Πελοποννήσου)
Περιγραφή Διαδρομής: Ως αφετηρία και τερματισμός ορίζεται το άγαλμα του Στρατηγού Στάικου Σταικόπουλου (πλησίον ΟΤΕ). Η διαδρομή περιλαμβάνει άσφαλτο κυρίως, ενώ τα τελευταία 3χλμ. γίνονται σε χώμα. Η διαδρομή είναι ευχάριστη αλλά ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς συμπεριλαμβάνει συχνές υψομετρικές αυξομειώσεις. Ξεκινώντας, παίρνουμε το δρόμο για Καραθώνα όπου μέχρι το 2,5χλμ. έχουμε το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής. Στα επόμενα 2χλμ. συνεχίζει με έντονη κατηφόρα, η οποία μας οδηγεί στην πανέμορφη Καραθώνα. Η υπόλοιπη διαδρομή είναι χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, με τα τελευταία 3χλμ. σε χώμα, φτάνοντας στην Αρβανιτιά, όπου το σημείο τερματισμού θα είναι ίδιο με το σημείο εκκίνησης (τέλος της κατηφόρας, αριστερή στροφή).
Παραλαβή Αριθμών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.
Έπαθλα: Οι τρεις πρώτοι της γενικής αντρών και γυναικών θα λάβουν κύπελλο. Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.
Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5χλμ. και στον τερματισμό.
Χρονικό Όριο Αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη. Στον αγώνα κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη.
Κατάθεση δηλώσεων – προθεσμία: Προθεσμία υποβολής δηλώσεων ορίζεται η Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των αιτήσεων συμμετοχής, ενώ οι σύλλογοι δρομέων παρακαλούνται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους. Η αποστολή των αιτήσεων γίνεται στο email [email protected] και στο fax 2751061250.
Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ
Πληροφορίες: Στο τηλέφωνο 6974-481474 Βύρλας Δημήτρης, 6978611666 Δημ. Σαμαρτζής
Ο αγώνας θα υποστηριχτεί υγειονομικά από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Αργολίδας. Σημαντική Υποστήριξη στον Αγώνα θα παρέχουν οι Φίλοι Μοτοσικλέτας Αργολίδας (ΦΙΛΜΑ) και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.
Οργανωτική Επιτροπή: Δημ. Βύρλας, Δημ. Σαμαρτζής, Ηλ. Μαντζαβράκος, Κ. Αναστασίου, Ξ. Ανδρεάδου, Γ. Ντόκος.
Αίτηση Εγγραφής: Για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sougliani Trail & Sougliani Path 2020 - Ακύρωση
Άνοιξαν οι εγγραφές
Η σελίδα αυτή αποτελεί δοκιμαστική σελίδα περιεχομένου για τα online αποτελέσματα από την εταιρία χρονομέτρησης ChampionChip Hellas. Please keep in mind that this page is the test content for the actual race event live results presented by ChampionChip Hellas
5ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας»
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο