32o Σπάρταθλον

26/27-9-2014: Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί φέτος ο αγώνας «Σπάρταθλον» που φέτος κλείνει τις 32 διοργανώσεις.

Share

Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί φέτος ο αγώνας «Σπάρταθλον» που φέτος κλείνει τις 32 διοργανώσεις.
Πρόκειται για έναν αγώνα υπεραπόστασης με τη διαδρομή των 250 χλμ. να κινείται από την επιφάνεια της θάλασσας έως και τα 1.200 μ. υψομετρική, πάνω σε άσφαλτο, αμαδόδρομο και βουνίσια μονοπάτια.

Ο αγώνας διεξάγεται κάτω από αστυνομική και ιατρική επίβλεψη με γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και ασθενοφόρα που είναι διαθέσιμα καθόλη την 36ωρη διάρκεια του αγώνα.
Ο αγώνας είναι πολύ απαιτητικός, όχι μόνο λόγω της απόστασης, αλλά για τις χρονικές απαιτήσεις περάσματος των σημείων ελέγχου καθώς και τις καιρικές συνθήκες.

Φέτος ο αριθμός των συμμετοχών έφτασε τις 600 με τις 402 από αυτές να καλύπτουν τα κριτήρια της διοργάνωσης ενώ σημαντικός είναι και ο αριθμός των ξένων αθλητών και μεγάλων ονομάτων του χώρου των υπεραποστάσεων που λαμβάνουν κάθε φορά μέρος.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στην ιστοσελίδα http://spartathlon.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Μητροπολιτικός Αγώνας Δρόμου
30-4-2017: Για 6η χρονιά ο Μητροπολιτικός Αγώνας Δρόμου στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Fraport Airport Run Κεφαλονιά
11-3-2018: Αγώνες εντός του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς
Φθινοπωρινή δράση
Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Ορειβατικός Σύλλογος Φυλής (Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής), σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Φυλής, διοργανώνουν τον 3ο Ορεινό Αγώνα Δρόμου «Άρμα» Πάρνηθας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, ώρα 09:30 στη Δ. Πάρνηθα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο