32o Σπάρταθλον

26/27-9-2014: Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί φέτος ο αγώνας «Σπάρταθλον» που φέτος κλείνει τις 32 διοργανώσεις.

Share

Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί φέτος ο αγώνας «Σπάρταθλον» που φέτος κλείνει τις 32 διοργανώσεις.
Πρόκειται για έναν αγώνα υπεραπόστασης με τη διαδρομή των 250 χλμ. να κινείται από την επιφάνεια της θάλασσας έως και τα 1.200 μ. υψομετρική, πάνω σε άσφαλτο, αμαδόδρομο και βουνίσια μονοπάτια.

Ο αγώνας διεξάγεται κάτω από αστυνομική και ιατρική επίβλεψη με γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και ασθενοφόρα που είναι διαθέσιμα καθόλη την 36ωρη διάρκεια του αγώνα.
Ο αγώνας είναι πολύ απαιτητικός, όχι μόνο λόγω της απόστασης, αλλά για τις χρονικές απαιτήσεις περάσματος των σημείων ελέγχου καθώς και τις καιρικές συνθήκες.

Φέτος ο αριθμός των συμμετοχών έφτασε τις 600 με τις 402 από αυτές να καλύπτουν τα κριτήρια της διοργάνωσης ενώ σημαντικός είναι και ο αριθμός των ξένων αθλητών και μεγάλων ονομάτων του χώρου των υπεραποστάσεων που λαμβάνουν κάθε φορά μέρος.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στην ιστοσελίδα http://spartathlon.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1-12-2018: Αγώνας 63,4 χλμ. στην Ελευσίνα
Oropos Seaside Race 2022
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Την Κυριακή το Πανελλήνιο ανωμάλου
Το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο θα φιλοξενήσει για μια ακόμη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου. 1.000 περίπου Έλληνες αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών από όλη τη χώρα θα αγωνιστούν στην όμορφη πίστα του Μαρκοπούλου, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθούν δυνατές “μάχες” για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων. Το Runner θα είναι εκεί και σας προσκαλεί να ενισχύσεται τις προσπάθειες τους.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο