Ηράκλειος Άθλος

4-5-2014: Με τη συμμετοχή 150 αθλητών και με ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου ο ορεινός αγώνας «Ηράκλειος Άθλος» με νικητές τους Θεοφάνη Αρκουμάνη και Δημήτρη Κονομή στην μεγάλη και τη μικρή απόσταση αντίστοιχα.

Share

Με τη συμμετοχή 150 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου ο ορεινός αγώνας «Ηράκλειος Άθλος» που διοργανώνεται από τον Ελληνικό Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Πάτρας) και τον Σύλλογο Δρομέων Lepanto.

Η διοργάνωση περιελάμβανε δύο αποστάσεις 23 & 13 χλμ. αλλά και έναν μικρότερο αγώνα για παιδιά με τους δρομείς να πρέπει να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες (βροχή και ομίχλη) ιδιαίτερα στα υψηλότερα σημεία των διαδρομών. Να σημειώσουμε ότι σε πολλά σημεία των διαδρομών οι συμμετέχοντες συνάντησαν χιόνι.
Ο αγώνας αν και χαρακτηρίστηκε δύσκολος, οι αθλητές τον θεώρησαν ιδιαίτερα ενδιαφέρων.
Στην μεγαλύτερη απόσταση των 23 χλμ. ο Θεοφάνης Αρκουμάνης τερμάτισε πρώτος με τους Δημήτρη Κεφερλή και Ιωάννη Κουτή να ακολουθούν. Πρώτη γυναίκα ήταν η Αριστέα Νικολοπούλου.
Στον αγώνα των 13 χλμ. τη νικήτρια τριάδα αποτελούν οι Δημήτης Κονομή, Αριστομένης Θανόπουλος, Μιχαήλς Μαυρίκιος και η Κυριακή Αργυροπούλου στις γυναίκες.
Μετά το τέλος του αγώνα και τις απονομές όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.
Η διοργάνωση θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Ερύμανθου – Δ.Δ. Λακκώματα – Δ.Δ. Καλούσι, τους χορηγούς και όλους όσοι βοήθησαν για τη διεξαγωγή του.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στην ιστοσελίδα http://erimanthostrail.gr/

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:149:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποτελέσματα Πανελλήνιου Μαθητικού Ανωμάλου
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου στην πίστα του Μαρκοπούλου το Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου. Δείτε τα αποτελέσματα.
4ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς
25-9-2016: Για τέταρτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με την ονομασία “Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος”
2ος Νικηφόρειος Δρόμος
19-4-2015: Αγώνες δρόμου στη Δημοτική Ενότητα Νικηφόρου Φωκά Ρεθύμνου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο