Navarino Challenge

19/21-9-2014: Mε σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για τη Μεσογειακή διατροφή και την ευαισθητοποίησή του σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και με την παρουσία του υπερμαραθωνοδρόμου Dean Karnazes θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο το Navarino Challenge.

Share

Mε σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για τη Μεσογειακή διατροφή και την ευαισθητοποίησή του σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και με την παρουσία του υπερμαραθωνοδρόμου Dean Karnazes θα διεξαχθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου το Navarino Challenge μεταφέροντας το μήνυμα «Eat well, run well, live well».

Φέτος, σε συνέχεια και της βράβευσής του με Gold Award στα Tourism Awards 2014 ως σπουδαιότερη πρωτοβουλία για τον αθλητικό τουρισμό, το «Navarino Challenge» εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τις διαδρομές του και το πρόγραμμά του.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:137:%!]

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα του «Navarino Challenge» θα περιλαμβάνει μία διαδρομή «έκπληξη» στην Καλαμάτα, ενώ την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθούν αγώνες για μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν ως αφετηρία τους τo Navarino Dunes, στην Costa Navarino.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα του φετινού «Navarino Challenge» θα περιλαμβάνει για όσους διαμείνουν στο The Westin Resort Costa Navarino, ημερίδα για την παιδική παχυσαρκία καθώς και μαθήματα ταεκβοντο για μικρούς και μεγάλους από τον δις Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Παράλληλα, πριν από κάθε αγώνα, το στάδιο της προθέρμανσης θα αναλάβει η γυμνάστρια pilates, Μάντη Περσάκη ενώ, θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων pilates, καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου, από την κορυφαία γυμνάστρια. Επίσης, για πρώτη φορά θα γίνει επίδειξη ελληνικών παραδοσιακών χορών, ενώ το τριήμερο πρόγραμμα θα κλείσει με ένα μεγάλο εορταστικό γεύμα, γεμάτο με ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα. 

Website: www.navarinochallenge.com,
Facebook Page: www.facebook.com/Navarinochallenge
Facebook Event:https://www.facebook.com/events/296405240505800/
Twitter Account: https://twitter.com/NavarinoC
Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/NavarinoChallenge
Google + Account: https://plus.google.com/115165548850159469774/posts
Instagram Page: http://instagram.com/navarinochallenge
Hashtag: #NavarinoChallenge

[!%ARTICLE_MODULE_ID:138:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4th Raches Run Agroinvest
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
2ος Εύκλειος Αγώνας Νότιου Υμηττού
19-2-2017: Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «Ευκλής« διοργανώνει αγώνα δύο αποστάσεων σε δασικό δρόμο
3ος Ημιμαραθώνιος Καλαμάτας
7-10-2018: Ο Ημιμαραθώνιος της Καλαμάτας επιστρέφει
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο