1ος Φειδιππίδειος Αγώνας Δρόμου

5/7-9-2014: Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά ο αγώνας υπερπόστασης 245 χλμ. από την Αθήνα έως την Σπάρτη με την ονομασία «1ος Φειδιππίδειος Αγώνας Δρόμου».

Share

Ο Φειδιππίδειος Δρόμος θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 7 Σεπτεμβρίου, 2014. Η εκκίνηση θα δοθεί στο χώρο της Αρχαίας Αγοράς των Αθηνών στις 5 μ.μ. (Παρασκευή) και ο αγώνας θα τερματίσει κάτω από το άγαλμα του Λεωνίδα στη κεντρική πλατεία της Σπάρτης (9 π.μ., Κυριακή).
Οι εγγραφές γίνονται έως τις 15/6/2014.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας και την κατάθεση του ποσού συμμετοχής των 100 ευρώ για τον κάθε ένα αθλητή (τρια) που θα επιλεχτεί βάσει των επιδόσεων του(της) στους αγώνες που αναφέρονται πιο κάτω. Εφ όσον υπάρχουν συνοδοί που θα θελήσουν να λάβουν γεύμα στους κεντρικούς σταθμούς, τότε θα κατατεθούν 50 ευρώ για τον κάθε συνοδό (σε κάθε άλλη περίπτωση οι συνοδοί δεν πληρώνουν).

Για να κατεβάσετε τη φόρμα συμμετοχής πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε τις πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Σπάρτη όπου οι αθλητές(τριες) θα μπορούν να κλείσουν δωμάτια και για τους συνόδους τους (όπως αυτοί το κανονίσουν μεταξύ τους και όποτε θέλουν) πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το αρχείο με τους κανονισμούς του αγώνα πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το αρχείο με τους σταθμούς ελέγχου, τις χιλιομετρικές αποστάσεις και τους σταθμούς τροφοδοσίας πατήστε εδώ.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Κων/νος Σάμιος 
Κων/νος Μπαξεβάνης
Παναγιώτης Σκουλής 
Ιωάννης Γερμακόπουλος
Βλάσης Καραβασίλης

Παναγιώτης Σκουλής: Αλυτάρχης Αγώνα
Κων/νος Σάμιος: Πρόεδρος Αγωνόδικους Επιτροπής
Ιωάννης Γερμακόπουλος, Βλάσης Καραβασίλης, Κων/νος Μπαξεβάνης: Συντονιστές Αγώνα

ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
Α.Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΜΕΡΟ-ΔΡΟΜΩΝ, Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2η διοργάνωση για τον Εορδαϊκό
Ο Συλλογος Δρομεων Οδοιπορων Εορδαιας διοργανώνει τον 2ο Εορδαικο ημιμαραθωνιο δρομο την Κυριακή 29 Σεπτεμβριου 2013. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες και η αναλυτική προκύρηξη του αγώνα.
Plastiras Lakeside Run Original
Ο γύρος της λίμνης σε ασφάλτινη διαδρομή
Τρέξτε την Καθαρή Δευτέρα
Στις 15/2 (Καθαρή Δευτέρα), ο ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνει αγώνα 10.000μ. στο Αλεποχώρι Αττικής. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν πρέπει να βιαστουν μιας και υπάρχει όριο συμμετοχων που φτάνει τους 100 δρομείς.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο