1ος Φειδιππίδειος Αγώνας Δρόμου

5/7-9-2014: Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά ο αγώνας υπερπόστασης 245 χλμ. από την Αθήνα έως την Σπάρτη με την ονομασία «1ος Φειδιππίδειος Αγώνας Δρόμου».

Share

Ο Φειδιππίδειος Δρόμος θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 7 Σεπτεμβρίου, 2014. Η εκκίνηση θα δοθεί στο χώρο της Αρχαίας Αγοράς των Αθηνών στις 5 μ.μ. (Παρασκευή) και ο αγώνας θα τερματίσει κάτω από το άγαλμα του Λεωνίδα στη κεντρική πλατεία της Σπάρτης (9 π.μ., Κυριακή).
Οι εγγραφές γίνονται έως τις 15/6/2014.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας και την κατάθεση του ποσού συμμετοχής των 100 ευρώ για τον κάθε ένα αθλητή (τρια) που θα επιλεχτεί βάσει των επιδόσεων του(της) στους αγώνες που αναφέρονται πιο κάτω. Εφ όσον υπάρχουν συνοδοί που θα θελήσουν να λάβουν γεύμα στους κεντρικούς σταθμούς, τότε θα κατατεθούν 50 ευρώ για τον κάθε συνοδό (σε κάθε άλλη περίπτωση οι συνοδοί δεν πληρώνουν).

Για να κατεβάσετε τη φόρμα συμμετοχής πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε τις πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Σπάρτη όπου οι αθλητές(τριες) θα μπορούν να κλείσουν δωμάτια και για τους συνόδους τους (όπως αυτοί το κανονίσουν μεταξύ τους και όποτε θέλουν) πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το αρχείο με τους κανονισμούς του αγώνα πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το αρχείο με τους σταθμούς ελέγχου, τις χιλιομετρικές αποστάσεις και τους σταθμούς τροφοδοσίας πατήστε εδώ.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Κων/νος Σάμιος 
Κων/νος Μπαξεβάνης
Παναγιώτης Σκουλής 
Ιωάννης Γερμακόπουλος
Βλάσης Καραβασίλης

Παναγιώτης Σκουλής: Αλυτάρχης Αγώνα
Κων/νος Σάμιος: Πρόεδρος Αγωνόδικους Επιτροπής
Ιωάννης Γερμακόπουλος, Βλάσης Καραβασίλης, Κων/νος Μπαξεβάνης: Συντονιστές Αγώνα

ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
Α.Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΜΕΡΟ-ΔΡΟΜΩΝ, Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Zagori Mountain Running 2019
20/21-7-2019: Ορεινοί αγώνες στο Ζαγόρι
Στα μονοπάτια του Ενιπέα
Στα μονοπάτια του μοναδικού φαραγγιού του Ενιπέα θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν οι 300 τυχεροί συμμετέχοντες του αντίστοιχου αγώνα ορεινού δρόμου αφού πρώτα δράσουν γρήγορα και δηλώσουν συμμετοχή έγκαιρα στις προβλεπόμενες ημέρες.
Επιστρέφοντας στο κέντρο της Αθήνας
Την Τετάρτη 5 Ιουνίου ο θεσμός των adidas Open Run επιστρέφει στην Αθήνα. Ήδη περισσότεροι από 2.000 δρομείς έτρεξαν, και διασκέδασαν, στις τρεις πρώτες αθλητικές εκδηλώσεις ενώ η επιστροφή στο κέντρο της πόλης είναι μία καλή ευκαιρία για όλους, παλιούς και νέους, να συμμετέχουν σε αυτή την ιδιαίτερη δρομική fun εμπειρία. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και πως μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο