16ος Αγώνας Δρόμου «Στα χνάρια του Αποστόλου Παύλου»

22-6-2014: Αγώνας δρόμου προς τιμή του Αποστόλου των Εθνών θα γίνει για μία ακόμα χρονιά στην Αρχαία Κόρινθο.

Share

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, στις 22 Ιούνη του 2014, ημέρα Κυριακή, στον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων θα πραγματοποιηθεί ο 16ος Αγώνας Δρόμου «Στα χνάρια του Αποστόλου Παύλου», με εκκίνηση που θα δοθεί στις 10.00 π.μ., από το Αρχαίο Λιμάνι των Κεγχρεών (Εθνική Οδός Κορίνθου-Επιδαύρου) με τερματισμό την κεντρική πλατεία της Δ. Κ. Αρχαίας Κορίνθου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Αποστόλου των Εθνών, ο οποίος έζησε και δίδαξε στη συγκεκριμένη περιοχή, κάνοντας συχνά τη διαδρομή μεταξύ της πόλης της Κορίνθου και των Κεγχρεών (το ανατολικό τότε λιμάνι της Κορίνθου).

Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών Ελλήνων και Ξένων, θα γίνουν δεκτές μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στην αφετηρία του (Κεγχρεές–Αρχαίο Λιμάνι). Οι αγωνιζόμενοι θα τρέξουν μια απόσταση 12 περίπου χιλιομέτρων, καλύπτοντας νοερά τα χνάρια της διαδρομής που άφησε στο πέρασμα του ο Απόστολος Παύλος.

Μετά το τέλος του αγώνα, θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές αναμνηστικά μετάλλια, μπλουζάκια, διπλώματα καθώς επίσης θα απονεμηθούν κύπελλα :
-Στους τρεις πρώτους και στις τρεις πρώτες της γενικής κατάταξης.

Επιπλέον θα απονεμηθούν κύπελλα στο νεαρότερο και νεαρότερη αθλήτρια και σε κάθε πρώτο αθλητή και αθλήτρια στις εξής κατηγορίες ανά ηλικία :
-Από 30 έως 39 ετών
-Από 40 έως 49 > >
-Από 50 έως 59 > > και
– Από 60 ετών και άνω

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών, κατά την διάρκεια της διαδρομής, θα υπάρχει ασθενοφόρο καθώς και ομάδες εθελοντές οι οποίοι θα παρέχουν επιπλέον νερό στους αθλητές.

Ο Δήμος Κορινθίων, θα διαθέσει Λεωφορεία για την μεταφορά των αθλητών στο χώρο της αφετηρίας ενώ στο χώρο του τερματισμού, θα υπάρχουν διαθέσιμα αναψυκτικά, σάντουιτς και γλυκά για όλους τους συμμετέχοντες

Τηλέφωνα επικοινωνίας :
-27413-61022
-6943-076007
-6946334523

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σημαντική συμμετοχή και από τους μικρούς δρομείς!
Το κρύο και ο αέρας κράτησαν μακριά από τον αγώνα των 2 χλμ. αρκετούς από τους μικρούς δρομείς που είχαν δηλώσει συμμευυμμετοχή. Παρ’ όλα αυτά 114 δρομείς ηλικίας από 3 έως 18 ετών έλαβαν μέρος και συμμετείχαν στην μεγάλη γιορτή αποκτώντας όμορφες εμπειρίες.
8ος Αχίλλειος Άθλος
Ημιμαραθώνιος στα Φάρσαλα
1ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Βόλου - Volos Night Run
Δείτε τις σχετικές πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο