4ος Αγώνας Δρόμου Δυτικής Μάνης 10 χλμ.

5-7-2014: Το απόγευμα του Σαββάτου 5 Ιουλίου η Δυτική Μάνη «τρέχει» σε μία παραλιακή διαδρομή 10 χλμ. από την Στούπα έως τον Αγ. Νικόλαο.

Share

To Σάββατο 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Στούπα ο 4ος Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. Δυτικής Μάνης και o 1ος κολυμβητικός αγώνας Maniacs. Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«4ος ΔΡΟΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ / 1ος ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ MANIACS
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟN ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ TΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ MANI ACADEMY

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Οι διοργανωτές προκηρύσσουν τον 4ο δρόμο δυτικής Μάνης και τον 1ο κολυμβητικό αγώνα maniacs
10.000 μ. για δρομείς και περιπατητές 
1000 και 2000 μ. για παιδιά και γονείς
Aγώνας κολύμβησης απόστασης 1000 και 2000 μ.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 19:30
ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: παραλία Στούπας

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 5 € (Η καταβολή του κόστους συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής την ημέρα του αγώνα)

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: Η διαδρομή των 10 km με αναστροφή ξεκινά από την ειδυλλιακή παραλία της Στούπας φτάνοντας στο γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικολάου διασχίζοντας τον ποδηλατοδρόμο που ενώνει τα 2 χωριά πάνω από τα καταγάλανα νερά της μεσσηνιακής Μάνης με φόντο τους πρόποδες του Ταϋγέτου
Oι αθλητές του κολυμβητικού αγώνα θα πάρουν  παράλληλη εκκίνηση από την παραλία της Στούπας διανύοντας την απόσταση μέσω αριστερόστροφης τριγωνικής διαδρομής πραγματοποιώντας 2 και 4 στροφές για τα αγωνίσματα των 1000 κ 2000 μ. αντίστοιχα

Τηλ. συνεννόησης: 6944420729 Ραπτέας Παναγιώτης, 6974572673 Σαραντέας Παναγιώτης.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Ο ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν είναι αγώνας, είναι διασκέδαση!
Την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του τρεξίματος δίνει για ακόμα μία φορά η adidas να διασκεδάσουν όλοι μαζί στο 7ο adidasOpenRun που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Το νέο event, που όπως και τα υπόλοιπα της σειράς δίνει έμφαση στη διασκέδαση και όχι στον ανταγωνισμό, θα γίνει στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι με σκοπό να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η πιο cool running παρέα της πόλης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
4ος Μαραθώνιος Ολυμπίας
31/3-1/4-2018: Αγώνες σε Ήλιδα, Πύργο και Αρχαία Ολυμπία
35οι Δικταίοι Αγώνες
9-8-2015: Ο ΠΣ Ψυχρού «Ξένιος Ζευς», ο ΟΥΚ, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφ. Ενότητα Λασιθίου διοργανώνουν την Κυριακή 9 Αυγούστου τους 35ους Δικταίους Αγώνες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο