Energizer Night Run 2014

12-4-20214: 4.000 δρομείς, “φορτισμένοι” με full ενέργεια από την Energizer φώτισαν την Αθήνα!

Share

Νέοι αλλά και πιο έμπειροι δρομείς, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, αλλά και πολλά παιδιά, απόλαυσαν το τρέξιμο σε μία αθλητική γιορτή που τους χάρισε αμέτρητα χαμόγελα και στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς, δείχνοντας πως με τέτοιες ενέργειες το κέντρο της πόλης και η ζωή μας μπορεί να γίνει πιο ανθρώπινη και πιο φωτεινή. Παράλληλα, όλοι μαζί προσέφεραν σημαντική βοήθεια στον Σύλλογο Γονιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”, σε ανθρώπους δηλαδή που δίνουν καθημερινή μάχη για τη ζωή. Στα λίγα λεπτά του επίσημου βίντεο του αγώνα, μπορείτε να αισθανθείτε τη μαγική ατμόσφαιρα του Energizer Night Run, και αν φέτος το χάσατε, του χρόνου να είστε σίγουρα εκεί! 

Ο αγώνας που διοργανώθηκε από την Energizer Hellas με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), είχε επιπλέον τη βοήθεια της εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων και παροχής υπηρεσιών για ακίνητα DIMAND, ενώ τη διοργάνωση είχε αναλάβει η εταιρεία All About Running.

Ο κόσμος άρχισε να γεμίζει από νωρίς τον χώρο έξω από το Παναθηναϊκό Στάδιο όπου φέτος φιλοξένησε το χωριό του αγώνα με τους δρομείς να παραλαμβάνουν ταχύτατα τους φακέλους συμμετοχής καθώς και τα thsirt του αγώνα αλλά και τον μοναδικό φακό κεφαλής της Energizer.

Πολύ γρήγορα το Ε που είχαν σχηματίσει οι διοργανωτές πίσω από την αψίδα της εκκίνησης γέμισε με σχεδόν 4.00 δρομείς να το συμπληρωνουν και τον κόσμο να φορτίζει από κέφι και καλή διάθεση. Η εκκίνηση δόθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά τις 20:30 κι έτσι όλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους. Τελικά η Αθήνα κατακτήθηκε γρήγορα από τους δρομείς που κατέκλυσαν τους δρόμους και σκόρπισαν χαρά, γέλιο και πολύ κέφι.

Οι τερματισμοί ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά με την επιβλητική αψίδα του τερματισμού να υποδέχεται δρομείς …κατά ριπάς αφού μέσα σε λίγα λεπτά τερμάτισαν όλοι.

Η μουσική σε όλο το διάστημα αλλά και οι ατάκες του Σάββα Πούμπουρα που ήταν ο “οργανωτής” του κεφιού ανέβαζε τη διάθεση τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα.

Αμέσως μετά τον τερματισμό τους οι δρομείς πήραν το μετάλλιο τους αλλά και δροσερό μεταλλικό νερό Βίκος καθώς και μπανάνες Dole γεμίζοντας τις μπαταρίες τους.

Η θετική ενέργεια ήταν διάχυτη στον χώρο από τις εκατοντάδες παρέες που είτε τερμάτισαν παρέα είτε ξαναβρέθηκαν στον χώρο του αγώνα μετά τον τερματισμό. 


Δείτε τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Κλεώναιος Αγών
7-7-2018: Αγώνας 14 χλμ. στις Αρχαίες Κλεωνές
Συνεχίζει ανοδικά
Νέο ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον 8ο αγώνα δρόμου της σειράς Nike Runs, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στις 10:45 π.μ. στο Ίλιον, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του θεσμού. Δηλώστε και εσείς τώρα συμμετοχή στο 210 9490590 και λάβετε μέρος στην δρομική γιορτή της Nike.
Νέος αγώνας στην πόλη της Δράμας
To σωματείο “Πόλη και Ζωή” σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ διοργανώνει τον 1ο Ημιμαραθώνιο Δράμας με την ονομασία “Δράμαθλον 2011” την Κυριακή 5 Ιουνίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο