4ος Ορεινός Αγώνας Kissavos Marathon Race – Αναβολή

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει αναβληθεί.

Η διοργάνωση του 4ου Ορεινού Αγώνα Kissavos Marathon Race ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα και την μετάθεσή του τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα  KISSAVOS MARATHON RACE ‘’ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ’’ ανακοινώνει  την  αναβολή  του  αγώνα  που ήταν  προγραμματισμένος  για  την Κυριακή 25-4-2021.

Η πορεία της πανδημίας και τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει ανακοινώσει η πολιτεία καθιστούν αδύνατη την διεξαγωγή του αγώνα τη ως άνω ημερομηνία. Μετά από αυτό αποφασίσαμε την αναβολή του με την ελπίδα την νέα χρονιά ο αγώνας να διεξαχθεί χωρίς περιορισμούς στα αγαπημένα μονοπάτια του Κισσάβου.

Η Οργανωτική επιτροπή επεξεργάζεται μία πρόταση για ένα συμβολικό αγώνα  μίας και μόνης διαδρομής στις αρχές Σεπτέμβρη εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Με την ευχή η περιπέτεια αυτή να τελειώσει σύντομα ζητούμε την κατανόηση σας και σας ευχόμαστε καλή δύναμη με αισιοδοξία».

Να θυμίσουμε ότι το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες 40, 21 & 12 χλμ. και έναν παιδικό αγώνα 1500μ. με αφετηρία και τερματισμό στην Πλατεία Αγιάς.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.agiarunners.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - Zeniθ
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Golden Jackal 2024
Δείτε τη νέα ημερομηνία του αγώνα
Santorini Experience 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο