4ος Ορεινός Αγώνας Kissavos Marathon Race – Αναβολή

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει αναβληθεί.

Η διοργάνωση του 4ου Ορεινού Αγώνα Kissavos Marathon Race ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα και την μετάθεσή του τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα  KISSAVOS MARATHON RACE ‘’ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ’’ ανακοινώνει  την  αναβολή  του  αγώνα  που ήταν  προγραμματισμένος  για  την Κυριακή 25-4-2021.

Η πορεία της πανδημίας και τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει ανακοινώσει η πολιτεία καθιστούν αδύνατη την διεξαγωγή του αγώνα τη ως άνω ημερομηνία. Μετά από αυτό αποφασίσαμε την αναβολή του με την ελπίδα την νέα χρονιά ο αγώνας να διεξαχθεί χωρίς περιορισμούς στα αγαπημένα μονοπάτια του Κισσάβου.

Η Οργανωτική επιτροπή επεξεργάζεται μία πρόταση για ένα συμβολικό αγώνα  μίας και μόνης διαδρομής στις αρχές Σεπτέμβρη εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Με την ευχή η περιπέτεια αυτή να τελειώσει σύντομα ζητούμε την κατανόηση σας και σας ευχόμαστε καλή δύναμη με αισιοδοξία».

Να θυμίσουμε ότι το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες 40, 21 & 12 χλμ. και έναν παιδικό αγώνα 1500μ. με αφετηρία και τερματισμό στην Πλατεία Αγιάς.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.agiarunners.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ΠΟΛΙΣ Υπερμαραθώνιος Μαραθώνα – 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
2ο Paros Way
Δείτε την προκήρυξη του αγώνα
8ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης Μικρασιατικής Καταστροφής «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο»
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο