5ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

27-4-2014: Με αρκετές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Απριλίου ο 5ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και τα Παραλληλα αγωνισματα.

Share

Το πρόγραμμα περιελαμβανε τον κύριο αγώνα ημιμαραθώνιας απόστασης καθώς και αγώνες 10,5 χλμ. (1/4 μαραθωνίου), αγώνα Fun Run αλλά κι αγώνες για παιδιά.

Ο καιρός μπορεί να μην ήταν και ο καλύτερος όμως αρκετοί δρομείς έδωσαν το παρών τρέχοντας σε μία διαδρομή που κινείται παράλληλα με την παραλία του Φαληρου ως και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και το ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ, του Δήμου ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, προκηρύσσουν τον 5o Λαϊκό Αγώνα Ορεινού Δρόμου “Στα μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων” την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012.
2ος Ομήρειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος
27-5-2017: Αγώνες δρόμου θα πραγματοποιηθούν στο νήσι της Ίου το Σάββατο 27 Μαίου.
Και φέτος όλοι πήγαν alpamayo!
Ένα ακόμα alpamayoPro trailrace ολοκληρώθηκε αφήνοντας για μία ακόμη φορά τις καλύτερες εντυπώσεις στους περισσότερους από 320 δρομείς που έλαβαν μέρος. Ούτε η δυνατή βροχή τις πρώτες πρωινές ώρες δε στάθηκε ικανή να χαλάσει τη γιορτή με δρομείς από όλο την Ελλάδα να κάνουν την προσπάθεια τους στις δύο διαδρομές των 25 και 7 χλμ. Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.
Back to Top