Αγώνας με οικολογικό μήνυμα

Ειδυλλιακή και επίπεδη διαδρομή, ιδανικές καιρικές συνθήκες και ζεστή φιλοξενία συνθέτουν μια πρώτης τάξεως ευκαρία για αγωνιστική δράση. Η Λίμνη των Ιωαννίνων σας περιμένει!

Share

Αν είστε από τους δρομείς με οικολογικές ευαισθησίες μοιραστείτε τις με τους εκατοντάδες δρομείς που θα συμμετέχουν στο 2ο Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων. Ο αγώνας που διοργανώνεται από το Δήμο Ιωαννίνων και τον σύλλογο Ποσειδώνα Ιωαννίνων έχει σαν σκοπό την μεταφορά του μηνύματος σχετικά με την προστασία και τη διάσωση της λίμνης των Ιωαννίνων κάτι το οποίο ενισχύει και το κεντρικό σύνθημα του αγώνα που δεν είναι άλλο από το «Τρέχουμε για την Λίμνη μας, τρέχουμε για το περιβάλλον».
Εκτός όμως από τη συμμετοχή για την διάδοση του οικολογικού μηνύματος, ο αγώνας αυτός αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για ένα καλό τεστ για όσους σκέφτονται να δοκιμάσουν στο αγώνισμα του μαραθωνίου. Η επίπεδη διαδρομή και το πανέμορφο τοπίο γύρω από την Λίμνη καθώς και οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν συνήθως δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για μια δυνατή προπόνηση.
Φέτος οι διοργανωτές αποφάσισαν να διοργανώσουν και ένα μικρό αγώνα για τους μικρούς δρομείς με την ονομασία ο Γύρος του Κάστρου. Έτσι αν έχετε οικογένεια με μικρά παιδιά, μπορείτε να συνδυάσετε μια όμορφη εκδρομή μαζί με μια οικογενειακή αγωνιστική δραστηριότητα.

Δηλώστε από τώρα συμμετοχή στη Γραμματεία Α.Ο. Ποσειδών τηλ. 26510-25818 (18:00-20:00) και στην ιστοσελίδα: www.ioanninalakerun.com και απολαύστε έναν πολύ όμορφο αγώνα στην πόλη της κυρά Φροσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Βετεράνων
Το Πανελλήνιο Ανωμάλου των Βετεράνων
Αγώνας περιπέτειας
Το διήμερο 11-12 Μαϊου το www.mountain-sports.gr διοργανώνει αγώνα περιπέτειας με την ονομασία “Άθλο Τζουμέρκων”.
H Kαστοριά πήρε τους δρόμους!
Ήταν μία μαγική ημέρα στην Καστοριά! Ο 1ος Γύρος Λίμνης της πόλης αλλά και ο παράλληλος αγώνας των 10 χλμ. σε μία υπέροχη διαδρομή που έγιναν την Κυριακή 20 Μαΐου έδωσε μία νέα πνοή στην πόλη και ξεσήκωσε τον κόσμο της. Στους αγώνες έλαβαν μέρος περίπου 300 δρομείς από την Μακεδονική πόλη, της γύρω περιοχές αλλά και όλη τη χώρα και απόλαυσαν τρεις εξαιρετικούς αγώνες σε τρεις πολύ όμορφες διαδρομές.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο