Αγώνας με οικολογικό μήνυμα

Ειδυλλιακή και επίπεδη διαδρομή, ιδανικές καιρικές συνθήκες και ζεστή φιλοξενία συνθέτουν μια πρώτης τάξεως ευκαρία για αγωνιστική δράση. Η Λίμνη των Ιωαννίνων σας περιμένει!

Share

Αν είστε από τους δρομείς με οικολογικές ευαισθησίες μοιραστείτε τις με τους εκατοντάδες δρομείς που θα συμμετέχουν στο 2ο Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων. Ο αγώνας που διοργανώνεται από το Δήμο Ιωαννίνων και τον σύλλογο Ποσειδώνα Ιωαννίνων έχει σαν σκοπό την μεταφορά του μηνύματος σχετικά με την προστασία και τη διάσωση της λίμνης των Ιωαννίνων κάτι το οποίο ενισχύει και το κεντρικό σύνθημα του αγώνα που δεν είναι άλλο από το «Τρέχουμε για την Λίμνη μας, τρέχουμε για το περιβάλλον».
Εκτός όμως από τη συμμετοχή για την διάδοση του οικολογικού μηνύματος, ο αγώνας αυτός αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για ένα καλό τεστ για όσους σκέφτονται να δοκιμάσουν στο αγώνισμα του μαραθωνίου. Η επίπεδη διαδρομή και το πανέμορφο τοπίο γύρω από την Λίμνη καθώς και οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν συνήθως δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για μια δυνατή προπόνηση.
Φέτος οι διοργανωτές αποφάσισαν να διοργανώσουν και ένα μικρό αγώνα για τους μικρούς δρομείς με την ονομασία ο Γύρος του Κάστρου. Έτσι αν έχετε οικογένεια με μικρά παιδιά, μπορείτε να συνδυάσετε μια όμορφη εκδρομή μαζί με μια οικογενειακή αγωνιστική δραστηριότητα.

Δηλώστε από τώρα συμμετοχή στη Γραμματεία Α.Ο. Ποσειδών τηλ. 26510-25818 (18:00-20:00) και στην ιστοσελίδα: www.ioanninalakerun.com και απολαύστε έναν πολύ όμορφο αγώνα στην πόλη της κυρά Φροσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Navarino Challenge 2018
12/14-10-2018: Αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης στην Costa Navarino
Virtual Ημιμαραθώνιος Κρήτης
Από τη 1 ως τις 15 Οκτωβρίου «τρέχουμε» στην Κρήτη από όποιο σημείο και αν βρισκόμαστε
Navarino Challenge 2022
Κορυφαία ονόματα του αθλητισμού επιστρέφουν για τα 10 χρόνια του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο