Run Greece Ηράκλειο 2014

27-4-2014: Νέο ρεκόρ συμμετοχών στον 2ο αγώνα Run Greece που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Ηρακλείου στις 27 Απριλίου 2014.

Share

Mε πολύ μεγαλη επιτυχια πραγματοποιήθηκε ο 2ος αγώνας της σειράς Run Greece στο Ηράκλειο. Η κρητική πρωτεύουσα γέμισε δρομείς καθώς πάνω από 1.700 δρομείς συμμετείχαν στους αγώνες των 5 και 10 χλμ. ενώ εκατοντάδες παιδιά έτρεξαν στον παιδικό αγώνα.

Η σειρά Run Greece λαμβάνει χώρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονια και περνά από μεγάλες πόλεις της επαρχίας. Ο επόμενος αγώνες θα γίνει στα Ιωάννινα στις 11 Μαΐου.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Αγώνας Μνήμης
Στον ιστορικό κάμπο των Γιαννιτσών αλλά και του Διεθνούς Ναυταθλητικού Κέντρου του Λουδία κινείται η διαδρομή του Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών 2010 15,6 χλμ. που διοργανώνει πιστά κάθε Σεπτέμβριο η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο