Το φυσικό μεταλλικό νερό “Βίκος” στο 10άρι

Η ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα είναι το Α και το Ω. Στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος έχει αναλάβει την ενυδάτωση των 2.000 και πλέον δρομέων που θα λάβουν μέρος βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να πετύχουν ένα νέο ρεκόρ αλλά και να ξεδιψάσουν μετά την προσπάθειά τους. Δείτε περισσότερα.

Share

Η ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα είναι το Α και το Ω. Στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, το φυσικό μεταλλικό νερό “Βίκος” έχει αναλάβει την ενυδάτωση των 2.000 και πλέον δρομέων που θα λάβουν μέρος βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να πετύχουν ένα νέο ρεκόρ αλλά και να ξεδιψάσουν μετά την προσπάθειά τους.

Το φυσικό μεταλλικό νερό “Βίκος” θα είναι για μία ακόμα φορά δίπλα στους δρομείς αφού θα είναι χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας παρέχοντας άφθονο νερό τόσο στον σταθμό υδροδοσίας στο 5ο χλμ. όσο και στον τερματισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαραθώνιος Μεσσήνης 2019
24-3-2019: Αγώνες Μαραθώνιου και 10 & 3 χλμ. στη Μεσσήνη
Epidavros Triathlon
16/17-9-2017: Αγώνες τριάθλου στην Επίδαυρο
Σε αγαπημένα μονοπάτια
Την Κυριακή 29 Απριλίου ο σύλλογος Α.Σ. Διονύσου Αμφίκλειας διοργανώνει τον αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”. Οι εγγραφές ξεκινούν στις 1 Μαρτίου. Την Κυριακή 29 Απριλίου ο σύλλογος Α.Σ. Διονύσου Αμφίκλειας διοργανώνει τον αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο