Το φυσικό μεταλλικό νερό “Βίκος” στο 10άρι

Η ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα είναι το Α και το Ω. Στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος έχει αναλάβει την ενυδάτωση των 2.000 και πλέον δρομέων που θα λάβουν μέρος βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να πετύχουν ένα νέο ρεκόρ αλλά και να ξεδιψάσουν μετά την προσπάθειά τους. Δείτε περισσότερα.

Share

Η ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα είναι το Α και το Ω. Στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, το φυσικό μεταλλικό νερό “Βίκος” έχει αναλάβει την ενυδάτωση των 2.000 και πλέον δρομέων που θα λάβουν μέρος βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να πετύχουν ένα νέο ρεκόρ αλλά και να ξεδιψάσουν μετά την προσπάθειά τους.

Το φυσικό μεταλλικό νερό “Βίκος” θα είναι για μία ακόμα φορά δίπλα στους δρομείς αφού θα είναι χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας παρέχοντας άφθονο νερό τόσο στον σταθμό υδροδοσίας στο 5ο χλμ. όσο και στον τερματισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Trail & City Run Kilkis
15-5-2016: Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς με την στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συνδιοργανώνουν αγώνες trail και city trail στο Κιλκίς.
The TocMerrython 2018
9-12-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στο Θησείο
Πανγυθειάδα 2022
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο