Το φυσικό μεταλλικό νερό “Βίκος” στο 10άρι

Η ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα είναι το Α και το Ω. Στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος έχει αναλάβει την ενυδάτωση των 2.000 και πλέον δρομέων που θα λάβουν μέρος βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να πετύχουν ένα νέο ρεκόρ αλλά και να ξεδιψάσουν μετά την προσπάθειά τους. Δείτε περισσότερα.

Share

Η ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα είναι το Α και το Ω. Στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, το φυσικό μεταλλικό νερό “Βίκος” έχει αναλάβει την ενυδάτωση των 2.000 και πλέον δρομέων που θα λάβουν μέρος βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να πετύχουν ένα νέο ρεκόρ αλλά και να ξεδιψάσουν μετά την προσπάθειά τους.

Το φυσικό μεταλλικό νερό “Βίκος” θα είναι για μία ακόμα φορά δίπλα στους δρομείς αφού θα είναι χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας παρέχοντας άφθονο νερό τόσο στον σταθμό υδροδοσίας στο 5ο χλμ. όσο και στον τερματισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεοδωρακάκος και Αμπατζίδου νικητές στον 22ο Αλεξάνδρειο
Με την επικράτηση του Δημήτρη Θεοδωρακάκου και της Γεωργίας Αμπατζίδου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης ο 22ος Αλεξάνδρειος Δρόμος.
Όλα είναι έτοιμα στη Σφενδάμη
Όλα είναι έτοιμα για το 6ο Sfendami Mountain Festival ένα γιορτινό διήμερο στην όμορφη περιοχή της Πιερίας που περιλαμβάνει αγώνες στη φύση για όλα τα γούστα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου που ξεκινά το Σάββατο 21 Απριλίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 22 που εκτός από τους αγώνες ορεινού τρεξίματος και ορεινής ποδηλασίας περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις, μουσική, αγώνες και δραστηριότητες για τα παιδιά αλλά και πολύ φαγητό.
Βρες το μονοπάτι σου στα βουνά της Αθήνας
Με κύριο στόχο να διαδώσει και να αναπτύξει το ορεινό τρέξιμο και να δώσει την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν την φυσική ομορφιά των βουνών και να ανακαλύψουν την ξεχωριστή εμπειρία, που προσφέρει το τρέξιμο στη φύση το “New Balance Mountain Cup 2010” διοργανώει τον 3ο του αγώνα στο Τατόι.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο