Το φυσικό μεταλλικό νερό “Βίκος” στο 10άρι

Η ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα είναι το Α και το Ω. Στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος έχει αναλάβει την ενυδάτωση των 2.000 και πλέον δρομέων που θα λάβουν μέρος βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να πετύχουν ένα νέο ρεκόρ αλλά και να ξεδιψάσουν μετά την προσπάθειά τους. Δείτε περισσότερα.

Share

Η ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα είναι το Α και το Ω. Στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, το φυσικό μεταλλικό νερό “Βίκος” έχει αναλάβει την ενυδάτωση των 2.000 και πλέον δρομέων που θα λάβουν μέρος βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να πετύχουν ένα νέο ρεκόρ αλλά και να ξεδιψάσουν μετά την προσπάθειά τους.

Το φυσικό μεταλλικό νερό “Βίκος” θα είναι για μία ακόμα φορά δίπλα στους δρομείς αφού θα είναι χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας παρέχοντας άφθονο νερό τόσο στον σταθμό υδροδοσίας στο 5ο χλμ. όσο και στον τερματισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος  «Ανόπαια Ατραπός»
7-5-2017: 8η χρονιά για τον αγαπημένο ορεινό αγώνα
Run for you
1-6-2014: Την Κυριακή 1 Ιουνίου η Sportevent θα διοργανώσει τον 2ο αγώνα της σειράς “Run for you” στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.
Βελερεφόντεια 2014
13-7-2014: Ο ΑΠΣ Τεμησσός Μαραθώνος σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνος και την ΕΟΣΛΜΑΥ διοργανώνουν λαϊκό αγώνα δρόμου 6 χλμ. με την ονομασία «Βελερεφόντεια 2014» στην Ν. Μάκρη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο